Responsen var enorm da iSolør.no og Evensen Bakeri & Conditori søndag kveld åpnet konkurransen som skal hjelpe én heldig familie med julebaksten.

Konseptet er at én heldig vinner får seks julekakeslag, og det 7. slaget skal bakes i fellesskap med superbaker Ivar Bakke før jul.

- Det var veldig artig å se responsen. I løpet av kort tid søndag kveld hadde flere hundre kastet seg på, og det blir spennende å se hvor mange som har deltatt når vi skal trekke en vinner på fredag, sier Ivar Bakke.

Mer enn kunstkaker

De fleste er godt kjent med Bakkes kreative kakekunstverk. Ikke alle kjenner til at det også er mulig å kjøpe alle 7 julekakeslagene hos Evensens Bakeri & Conditori på Kirkenær.

- Dette er jo et lite stunt for å synliggjøre det. Samtidig håper jeg det blir en trivelig aften for familien som er heldig og vinner, sier Bakke.

Om du ikke har deltatt i konkurransen ennå er det ikke for sent. Ved å skrive hva slags julekake som er din favoritt i konkurransetråden på Facebook er du med i trekningen som skjer fredag.

Vinneren får besøk av iSolør.no og Ivar Bakke før jul, og med det bør alle 7 slagene være sikret i god tid før julehøytiden senker seg.