Grue sliter i bunnen av fjerdedivisjon etter nedrykket i fjor, og det er lite som tyder på at skal bli opprykk med det første. Fra første spark på ballen var det stort sett bare ett lag på banen, og når det etter 15 minutter stod 0-3 var det meste avgjort

Løten rakk å legge seks baller i nettet før kampen var halvspilt, mens Grue ikke hadde skapt noe som helst.

Andreomgangen startet som den første og Løten scoret tidlig.

Bedring i andre omgang

Etter en drøy times spill ble Grues keeper utvist for å ha vært noe ufin mot Løtens Marius Holt etter en duell i feltet. Øyvind Mellum scoret sitt tredje mål på den påfølgende straffen, og sitt 19. mål for sesongen.

Etter dette våknet Grue og kampen åpnet seg med store sjanser begge veier. Hjemmelaget skapte flere store muligheter men klarte ikke overliste Løtens sisteskanse. Charles Brattli utliknet med tjue minutter igjen, men det var uansett for sent for noen opphenting.

Løten la på til 1-9 rett før slutt.

Etter kampen var det en litt småskuffet Gruetrener som måtte konstatere at det var for stor forskjell på lagene.

- Det blir litt menn mot gutter i denne kampen her, og vi klarer ikke henge med på det fysiske. Det hjelper heller ikke at de tar ledelsen allerede etter ett minutt, når planen vår var å holde nullen så lenge som mulig. Det kommer kamper fremover vi skal ta poeng i, og målet er å holde plassen, sier Roy Østvold.

Så spørs det om Grue klarer å ta de nødvendige poengene som kreves for å holde plassen i fjerdedivisjon. De har et ungt og fremadstormende lag, men mangler nok litt rutine og pondus i avgjørende faser.