• DRAR TIL OSLO: Marte Nordtorpet drar til Oslo igjen fredag for å heie frem Tony Skjevik, og håper folk hjemme blir med og stemmer han frem.

Uansett hvordan det går for Tony Skjevik i The Stream fredag kveld har han strengt tatt vunnet allerede. Målet hans var å få platekontrakt, og den har han allerede sikret. Men han drømmer selvsagt om å vinne hele konkurransen og 500.000 kroner.

Skjevik er én av tre gjenværende av over 1.200 påmeldte. Fra Solør kommer en full buss for 4. gang for å heie frem Skjevik. I bresjen for denne står Marte Nordtorpet med god hjelp av Göran Nilsson.

- Göran og Tony kjenner hverandre godt fra før gjennom musikken, og Göran jobber i Nettbuss og har hjulpet til med å sette opp buss til Oslo. Det startet med minibuss, men de siste gangene har vi kjørt stor buss, sier Marte Nordtorpet.

Hun tror mange ikke har fått med seg hvor stort det er at Tony har kommet så langt som han har gjort.

- Dette er en utrolig prestasjon av han, og mange sammenligner han med Matoma og Kygo. Platekontrakten er allerede sikret, men det hadde vært artig om han vant hele konkurransen, sier Nordtorpet.

Trenger stemmer

Folk er flinke til å støtte opp om Skjevik, men for å vinne The Stream er han avhengig av flere stemmer og at flere spiller musikken hans på Spotify.

- Folk streamer musikken hans mye, og det er bra. Men det er kun 10 avspillinger som teller for hver IP-adresse. Det betyr at det hjelper ikke å la musikken gå en hel natt. Det må spilles av fra ulike IP-adresser, sier Nordtorpet.

I tillegg til avspillingene på Spotify er det mulig å stemme frem ThoseBricks via TV2 sine nettsider, og dette er helt gratis.

- Nå trenger han alle stemmene han kan få, og jeg håper hele Solør blir med og stemmer fredag kveld, sier Nordtorpet.