Hege Tidemandsen og hesten Carvis er nå på vei til Verona i Italia, der verdenscupen i sprangridning har sin fjerde runde kommende helg. Dette blir Heges andre start i verdenscupen, etter debuten i Oslo den 20. oktober.

Mens flere av hennes konkurrenter har vært i Helsinki og Lyon etter starten i Oslo, har Hege og hennes grå kamerat trent hjemme i Solør.

Det gjenstår fortsatt 10 konkurranser der man kan plukke poeng for å bli blant de 18 fra Europa. Disse får ri under finalen i Las Vegas i USA i påsken, mens Europafinalen avvikles i Scandinavium i Gøteborg 19.–23. februar.

Per nå leder den sveitsiske Europamesteren av året, Martin Fuchs. Han kommer også til Verona sammen med vinneren fra Helsinki, britiske Robert Whitaker, mens vinneren fra Oslo holder seg hjemme.

Av de mer celebre navn som Hege Tidemandsen skal konkurrere mot finner vi både Athina Onassis fra Hellas og amerikanske Jessica Springsteen. Dette er datteren av USAs rockelegende Bruce Springsteen, og hun viste seg i storform i Lyon forrige helg som nummer to i verdenscup-klassen.

Selve verdenscup-konkurransen avvikles søndag ettermiddag, men Hege kommer nok til å ri en eller to klasser til før alvoret tar til, ifølge en pressemelding.