I samarbeid med menighetsrådet inviterer Tom Håkon Smith til visekveld i Åsnes Finnskog kirke torsdag klokka 19.00. Her er det Prøysen og Taube som står i fokus, og det er en lang rekke lokale artister som medvirker.

- Folk er veldig glade i Prøysen og Taube, og jeg tror dette er noe som trekker folk. Nå håper jeg at mange tar en pause fra sola, og kommer for å oppleve dette, sier Tom Håkon Smith.

Fornøyd sist

Han er veldig glad i denne type arrangement, og sist arrangerte han vårlette toner. Hit kom det 70, og det er Smith veldig godt fornøyd med.

- Jeg har hatt kvelder med Prøysen og Taube tidligere, og vet at dette fenger mange. Nå har vi med gode solister og kjempebra musikere, så dette er verdt å oppleve, sier Smith.

Med seg har han Trine C.Kvambe (solosang), Anita Kristiansen (solosang), Grethe Borge (Prøysen-historier), Arne Egil Retteraasen (trekkspill), Arnljot Budeng (trekkspill), Håkon Aasheim (rytmegitar), Roy Vidar Aurland (bassgitar) og Knut Grønstad (trommer). Selv står Tom Håkon Smith for piano og orgel.

- Åsnes Finnskog menighetsråd står for kaffe og kaker. Velkommen, sier Smith.