Også i år satser Helt Ville Dager på en real dansekveld fredag under festivalen. I fjor ble det stor suksess og rundt 1.200 besøkende på Lasse Stefanz. I år er det Rune Rudberg Band og Arvingarna som skal prøve å matche suksessen fra i fjor.

- Det blir nonstop dans fra klokka 21.00 til 02.00. Vi har et av de aller beste dansebandene i Sverige og likeså i Norge på scenen. De to vil spille annenhver gang gjennom hele kvelden, sier Thor Arnstein Berg.

Det store spørsmålet er om det lar seg toppe Lasse Stefanz på scenen.

- Dette blir en veldig bra kombinasjon som vil trekke danseinteresserte fra store området. I fjor kom det folk helt fra Sør-Sverige. Vi har fått hyggelige tilbakemeldinger fra dansemiljøet også i år, sier Knut Arne Gjems.

Helt Ville Dager har noe for alle. Dagene er lagt opp med litt ulike konsept fra dag til dag, og det gjør arrangementet trekker et stort og variert publikum.

- Onsdag er det næringsseminar, torsdag barneaktiviteter på dagen og Eldar Vågan på kvelden for å nevne noe, fredag dansekveld og lørdag Solør-kveld. Her bør det være noe for alle, sier Gjems.

Skjer det for mye?

Det er mange festivaler og dager på gang denne våren og sommeren. Helt Ville Dager, Bokkenfestivalen, Sankthans på Kirkenær, SolørMart'n, Trestokkfestivalen, Vålerdagene, Gatebil og mye mer.

De to i ledelsen av Helt Ville Dager ser ikke på det som et problem.

- Jeg tror det er veldig bra med et rikt kulturtilbud i Solør. Her slipper vi for eksempel å reise til Sverige for å høre Arvingarna. Mange av arrangementene henvender seg til en brei målgruppe, men det er viktig at vi koordinerer arrangementene i tiden som kommer, sier Gjems.

Han gleder seg over det store kulturtilbudet i 2017, og ser frem til sommeren nå.