• BLIR GØY: Ole Skybakmoen gleder seg nok en gang til LAN-et som skal være på Flisa Ungdomshus.

Flisa Ungdomshus starter vinterferien med et to døgns LAN fra mandag 20. februar til onsdag 22. februar. Her er den nesten fult, med plass til hele 25 stykk er det bare igjen seks plasser. Aldersgrensen er satt til vanlig ungdomshus regler, detter betyr at du må være mellom 13 og 18 år.

- Vi vil at ungdom skal ha et sted å møtes, og under LAN-et kan du møte andre som liker det samme som deg. Du kan dele interesserer og triks med andre, sier Ole Sybakmoen.

Alle må ha med eget utstyr, du kan spille på alt fra pc til nettbrett, mens Internett stiller Ungdomshuset med. Det vil bli servet fem måltider iløpet av de to døgnene, og Nancy Hamza håper på å få sponset maten i år, som i fjor. Det er både kald mat og varm mat som bare koster 150 kroner pr. person. 

 - Vi har puttet inn en økt i bassenger her på Flisa for å kunne få et avbrekk fra skjermene, og for at folk skal få vasket seg, sier Sybakmoen.

Fristen for å melde seg på nærmer seg, og allerede nå på fredag er det siste mulighet for å kunne melde seg på. Det vil være vakter under hele LAN-et. Alle vaktene er frivillige, og ungdomshuset setter stor pris på at de stiller opp for ungdommen.  

- Er du interessert i å spille, og du kunne tenke deg tid sammen med andre som også gjør det, meld deg på, sier Skybakmoen. 

Dagstur til TRYSIL

Flisa Ungdomshus i samarbeid med Grue Sparebank og Berg skysstasjon AS har fått til en dagstur for alle ungdommer fra 13 til 18 år. Turen er satt til fredag 24. februar og går til Trysil. Turen koster 300 kroner pr. person, og du får deg en sosial dag i alpinbakken. Alt av utstyr må du stille med selv eller leie, dette gjelder også mat under hele turen.

- Vi har invitert ungdom fra alle tre Solør-kommunene på tilbudet, og håper på at flest mulig benytter seg av tilbudet, sier Nancy Hamza.

Turen starter på Kirkenær klokken 08.30, gjennom Flisa og er i Våler cirka klokka 09.10. Deretter går turen direkte til Trysil. Der vil ungdommene kunne nyte en dag i bakken, før bussen returnerer rundt klokka 16.00.

- Grue Sparebank sponser bussen, og vi håper på at folk utnytter det supre tilbudet, sier Eli Tomterstad i Grue Sparebank.

Det må tas med mat selv, og det er muligheter for å grille. Nancy vil også prøve å få til et felles måltid, for å kunne opprettholde det sosiale i turen. 

- Frist for å melde seg på turen er mandag 20.februar og jeg håper du vil utnytte dette flotte tilbudet sammen med dine venner, sier Hamza.