• BYGGER: Her kommer det et område med uteservering ved Sportsbaren (Foto: Celal Dogan).

Bak Sportsbaren står familien Dogan, med Celal i spissen for Sportsbaren, som i løpet av en lengre periode gjennom hardt arbeid og investeringer har løftet Flisa og Solør gjennom sine bedrifter Kaktus, Folkets Steakhouse og nå Dogan's Sportsbar. 

- Familen Dogans har gjort utrolig mye bra for Flisa de senere årene, og vi i Liverbirds Solør er utrolig glad i samlingsstedet vårt på Sportsbaren. Vi bruker mye tid der og har lyst til å vise vår støtte til familien ved å dra i gang en innsamlingsaksjon for å gi et økonomisk bidrag til den pågående utbyggingen, sier Emil Rundberget. 

Allerede over 20.000 kroner

Innsamlingsaksjonen har vært i gang bare noen få dager, men allerede nå har mange bidratt. 

- Ja, det har gått over all forventning! Etter bare 3 dager har vi fått inn rundt 20.000 kroner og det er drøye 50 personer som har bidratt så langt. Det er åpenbart at det er flere enn oss i Liverbirds som setter pris på Dogans, og det synes vi er veldig morsomt. Det er ikke bare våre medlemmer som bidrar, men fotballfans fra andre klubber, folk som ikke bryr seg om fotball i det hele tatt, men som ser verdien av å ha et bra utested på Flisa, fortsetter han. 

Planen er at uteserveringen skal stå ferdig til 16. mai. 

- Det er i alle fall det som er sagt, men jeg kjenner jo ikke til utbygginga i detalj. Innsamlingsaksjonen fortsetter ut mai, så det er fullt mulig for alle å bidra på  Spleis.no/uteservering Du kan også bidra anonymt, hvis du ikke vil ha navnet ditt offentlig. Dette er ikke en støtte til Liverbirds, men en støtte til alle som er glad i Sportsbaren! sier Rundberget. 

Liverbirds Solør gir også en solid støtte fra klubben. 

- Ja, vi har bestemt at vi skal støtte aksjonen med 20.000 kroner! Det betyr at vi allerede har kommet over 40.000 kroner på aksjonen. Det er jo et anseelig bidrag og det blir spennende å se hva vi ender opp på. Jeg snakket med Celal her om dagen og han var utrolig glad, stolt, ydmyk og rørt over aksjonen. Det var utrolig hyggelig å se den gleden han viste overfor aksjonen og hvor overrasket han var, smiler Rundberget. 

- Dette skjer bare i Solør!

Det bekrefter også Celal Dogan da vi snakket med han. 

- Jeg fikk jo sjokk da jeg så aksjonen, det var jo uten min viten de ordnet dette, så det var en positiv overraskelse! Jeg ble veldig rørt da jeg så at folk begynte å donere penger og vi kom opp i en fin sum ganske fort. Fikk samme følelse som da det var hærverk på Kaktus og mange hjalp til med å bygge opp uteserveringen igjen. Slik hjelp får man bare i Solør, slik varme og følelse fra folk er vanskelig å finne! sier en rørt Celal Dogan. 

En privatperson som vil være anonym, har i dag gitt 10.000 kroner til aksjonen!