Da Anita Madshus og resten av gjengen i A2 Media AS skulle feire bedriftens 10 første år ville de at jubileet også skulle gi noe tilbake til bygda. Derfor leide de inn foredragsholder Ivar Haugstad til å holde et foredrag i Rådhuskinoen. Til foredraget var bedriftens samarbeidspartnere invitert, men det ble også åpnet opp for at andre kunne kjøpe plass i Rådhuskinoen for å oppleve foredraget.

- Det har folk virkelig gjort! Da jeg sjekket status tirsdag morgen var det kun 30 ledige plasser igjen. Så dette har gått over all forventning, og vi var veldig spente på hvordan et slik foredrag skulle bli mottatt, sier Anita Madshus.

Det er både privatpersoner og bedrifter som har kjøpt plass i Rådhuskinoen på torsdag, og de vil få oppleve et fyrverkeri av en foredragsholder. Kanskje enda viktigere er det at overskuddet fra dagen går til Med hjerte for Solør.

- Mange har sagt at de setter pris på måten vi gjør dette på. Nå har vi samlet inn 20.000 kroner allerede, sier Madshus.

Kake og musikk

Det er plass til litt over 300 personer i Rådhuskinoen Kulturhus. I forkant av foredraget blir det servering av en to meter bred kake fra Ivar The Cakemaker, og Trubadur Bayer skal holde en liten konsert i forkant.

I dag er A2 Media på Flisa en salgsbedrift som selger annonser for 20 til 30 titler på print og nett. Bedriften omsetter annonser for 35 til 40 millioner kroner i året, og er en betydelig arbeidsplass på Flisa. Når bedriften skal jubilere ønsker de å støtte en god sak lokalt.

Linn Lie Bekken i Med hjerte for Solør setter stor pris på engasjementet, og forteller at pengene kommer godt med.