• STILTE OPP: Det var flere av foreldrene som stilte opp for å gi litt mer liv i spøkelseskjelleren. Her er Trond Holter.
  • GJENNOMFØRT TEMA: Alt som ble servert, hadde selvfølgelig temaet Halloween.

- Det har vært Halloween-feiring flere år på rad, men vi var ikke helt sikre på om vi skulle ha det i år, men ungene ville ha det, sier Liv Randi Lilleaasen.

Det var servering av kaker og godteri, men høydepunktet for mange var spøkelseskjelleren. Lydeffektene ble litt for skummelt for mange av de små, men de aller fleste syns det var veldig gøy.

- Tidligere elever ved skolen var også med på å hjelpe til, noen var blant annet med på å gjøre det skumlere i spøkelseskjelleren, forteller Liv Randi Lilleaasen.  

Det var FAU som med god hjelp av de andre foreldrene som ordnet til festen, som ble en stor suksess.

- Det var artig, vi spiste godteri og kaker, så hørte vi på musikk og danset. Så var jeg i spøkelseskjelleren, etter det lekte vi en lek som gikk ut på å skremme hverandre mest mulig, sier Vilja Lilleaasen Holter.

- Det var kjempebra oppmøte, det var stinn brakke. Ungene på Solør Montessoriskole og barnehagen kunne ha med seg venner og bekjente så det kom også barn fra andre steder, legger Liv Randi Lilleaasen til.

Overskuddet av det de fikk inn går tilbake til elevene, som kan komme med ønsker om hva pengene skal brukes til.