Besøkstallene på Hestenes dag har vært utrolig bra, og de siste årene har besøkstallene ikke vært under 500. Selvfølgelig så er et slikt utearrangement væravhengig, men Daniel Kulblik i Grue Travklubb håper på godt oppmøte i år også.

- Selve dagen starter klokken 12.00 hvor det vil være fire travløp, hvert travløp inneholder rundt fem hester hver og jeg tror dette vil bli en bra start på dagen, sier Kulblik.

Arrangementet er et samarbeid mellom Grue Travklubb og Glåmdal Dølahestlag, de setter et stort fokus rundt det med barneaktivitetene. Det vil bli ponniridning, hesteskokasting og mye mer. 

- Hensikten med dagen er at folk skal få ta og føle på hest. Det er særlig de minste dagen er tilrettelagt for, men selvfølgelig et det et arrangement for hele familien, sier Kulblik.

Det er gratis inngang for alle, og Daniel Kulblik håper på like godt oppmøte i år som de tidligere årene. For barna bli det stell av ponnier, kjøring med hest og vogn, hesteskokasting og natursti. Disse aktivitetene holder på hele dagen, og det er nok av tid til å komme seg gjennom alt.

- Dagen avsluttes med et av travløpene og vi håper at folk møter opp for en opplevelsesrik dag her på Nøkleberget Travbane, sier Kulblik.