Trener Kent Gundersen forteller om en kamp med to helt forskjellige omganger.

- Vi fikk den verst tenkelige starten og vi scoret vel ikke det første målet før det var gått over 8 minutter! Det bare fortsatte utover i omgangen, og etter 20 minutter hadde vi bare 4 mål. Det stod 14-6 til pause, etter en omgang der vi var veldig passive og ikke tøffe nok i forsvar eller angrep, forteller Gundersen.

Men en «god gammaldags» pauseprat gjorde underverker og i 2. omgang var det et helt annet Flisa-lag på banen.

- Jentene stengte forsvaret helt og spilte megabra i forsvaret. Vi scoret 6 mål på de 8 første minuttene, og det var like mange som på hele 1. omgang! En periode ledet vi med 2 mål og da hadde vi altså tatt igjen 10 mål! Vi ledet helt til det gjensto 3 minutter, da bommet vi på en 100% sjanse og de reduserte. Vi tok timeout med 25-30 sekunder igjen, men mistet ballen og de utlignet 2 sekunder før slutt. Dermed endte det uavgjort og 23-23, sier Gundersen.

Etter å ha snudd kampen totalt og deretter ledet nesten helt inn, skulle man tro Flisa-gjengen var misfornøyde med at det ble uavgjort.

- I dag vant vi 1 poeng! Med den 1. omgangen skal det ikke være mulig å vinne kampen, men det gjør vi nesten likevel. Jentene var misfornøyde i «10 sekunder» etter kampen, men vi gjorde en meget sterk prestasjon med opphentinga, og skal være godt fornøyd med det. En heroisk innsats av jentene, etter en meget svak 1. omgang, forteller Kent Gundersen.