Begge lag består av unge lokale spillere, og på torsdag er det "best i Solør" som gjelder. Grue har hatt en vesentlig bedre sesong hittil enn Flisa, Grue ligger midt på tabellen med 16 poeng, mens Flisa ligger 3. sist med 6 poeng. 

Sist lagene møttes i Åsneshallen i november, var det Grue som vant og resultatet ble 22-26.

Grue vant sin siste kamp med 32-24 hjemme mot Toten, mens Flisa-jentene gikk på et surt tap 25-29 hjemme mot bunnkollega Veldre. Men nå er det lokaloppgjør, og da betyr ikke alltid tabellen like mye. Selv om Grue er naturlig favoritter med tanke på hjemmebane og tabellplassering, er det mye som står på spill og Flisa kan godt slå tilbake etter søndagens tap.

gratis inngang for de under 16 år

Leder i håndballgruppa i Grue, Ragnhild Vangerud, ønsker liv og røre i Gruehallen på torsdag:

- Det blir gratis inngang for alle under 16 år, som kommer enten i Grue-genser eller Flisa-genser. Før K3-kampen blir det også lokaloppgjør mellom grønt og blått, Grue og Flisa møtes nemlig til J14-kamp klokka 17.00, og vi satser på mye liv og røre i Gruehallen på torsdag. Vi har også kjøpt inn grønne og blå ballonger til kampen og oppfordrer begge lag til å skape liv på tribunen, her blir det skikkelig håndballfest, sier Vangerud.

Flere av Grue-jentene har også en fortid i Flisa, mens flere av jentene går sammen på toppidrettslinja på Solør videregående skole på Flisa. I tillegg har Flisa-trener Kent Gundersen tidligere trent Grue, og Grue-trener Stein Johannesen har Flisa og er lærer på toppidrettslinja. Så her er det mange kjente, som altså på torsdag skal sette på seg grønn eller blå drakt og spille lokaloppgjør - og med stor sikkerhet blir det folksomt på tribunen. Kampstart J14 er klokka 17.00 og K3-kampen starter klokka 19.00.