• EDDIE MEDUZA: Legenden selv er riktignok død, men showet «Eddie Meduza lever» spilles av originalbandet til Meduza.

Fredagen er allerede klar, med Vassendgutane og Alexandra, som iSolør.no allerede har skrevet om. 

farmen-vinner halvor sveen kommer

Nå slipper arrangørene også litt mer informasjon om hva som skal foregå på lørdagen.  

- Det er jo Barnas dag på lørdag med gardsleker og en liten «junior-Farmen» med Farmen-vinner Halvor Sveen. Her blir det mulig for ungene å måle krefter med selveste Farmen-vinner Halvor Sveen! Det blir masse aktiviteter for ungene gjennom dagen og ikke minst egen konsert med Mari Bølla. Mari regner vi for å være fra Gjesåsen, hun ble nr 3 i Idol junior og har gitt ut singel som Thosebricks (Tony Skjevik) har produsert, sier Thor Arnstein Berg. 

I tillegg til spennende program for barna, er det noe for enhver smak for de litt eldre og voksne også. 

- Det blir egen akevittstand med pultost og akevitt i regi av Bjørn Ola Bakken og Iver Helstad. Jugarkvelden kommer til å nå helt nye høyder i mai, Støller på tur skal ikke på turne i Solør i år, men gjør et eget show: «Helt Ville Støller», det kommer til å bli helt vilt! De tar med seg lokale historiefortellere i selve showet, det kommer til å bli meget bra! Øivind Roos er jo en del av Støller på tur og blir vår konferansier hele lørdagen, fortsetter Berg. 

2 tidligere grand prix-vinnere kommer

Solør Grand Prix ble en suksess og selv om de ikke vil røpe altfor mye foreløpig, gir de oss et lite hint om hvem som skal delta.

- Solør Grand Prix vil i år inneholde 2 tidligere Grand Prix-vinnere, og de er ikke nødvendigvis norske! Vi kan i alle fall røpe at de har «gjort det bra» i Grand Prix, sier de hemmelighetsfullt enn så lenge. 

Det blir også verdensrekordforsøk, godkjent av Guiness World Records, i pølsespising!

- Kjenner du noen som vil bli kjendis, så tips de - vi trenger noen som er alvorlige gode på å spise pølser! Vi mener at rekorden er mulig å slå, og jeg tror det finnes solunger som kan slå den! Det er et meget strengt regelverk for gjennomføring av verdensrekordforsøk, så det er mye som skal både filmes og dokumenteres, smiler gutta. 

- selve kronen på verket

Sammen med avslutningsnummeret på lørdag, etter helt ville diskusjoner som de selv sier - blir krona på verket showet «Eddie Meduza lever».

- The Roaring Caddilacs er originalbandet til Meduza, og de har med seg en fantastisk vokalist. De spiller på store festivaler, men aldri vært her over. De stiller med hele orginalbesetningen til Meduza. Det var enstemmig ja i komiteen, både blant yngre og eldre – dette blir høy partyfaktor! I tillegg er jo Alexandra med på lørdag, så nå begynner det å ligne noe. Og snart slipper vi alle artistene som skal være med i Solør Grand Prix, avslutter Berg og Gjems. 

Her er det bare å sette av helgen 25-26- mai allerede nå.