Etter at det var jevnt til 2-2, gikk Grue direkte opp til 7-2 og så seg aldri tilbake. Etter 20 minutter var Gjøvik «bare» 5 mål bak, men så kjørte Grue på og ledet hele 14-6 til pause. Anna Sofie Sandberg var tilbake etter lårhøne forrige helg, og scoret totalt 11 mål. 

Grue-trener Stein Johannesen var selvsagt fornøyd etter kampen. 

- Det var ikke noe dårlig Gjøvik-lag vi møtte, men vi var gode i dag! Jentene var dønn solide bakover, og vi slipper inn bare 6 mål i hver omgang. Da blir det enklere framover også, selv om vi ikke var «rågode» offensivt i dag. Men da motstanderne ikke får mål, mister de jo litt troen på det de driver med og da får vi bedre forutsetninger framover, sier Johannesen. 

Grue ledet med 8 til pause og stillingen var 14-6.

- Vi fikk rullert på hele laget i dag, på stillingen 22-9 satte vi innpå noen av de yngste og jammen scoret også flere av de. Nå har vi vunnet 2 av 2 kamper og vi har ingen planer om å slippe ned på nivået. Det er veldig bra stemning og bra trøkk i spillegruppa nå, smiler Grue-trener Stein Johannesen. 

KAMPFAKTA:

3.divisjon

Grue - Gjøvik HK2 31-12 (14-6).

Gruehallen

Grue stilte med følgende spillere:

Anna Sofie Sandberg 11, Maiken Reigstad 4, Frida Njålsson 4, Ingrid Walbækken 3 (1), Sandra Syvderud 3, Silje Syvderud 2, Anna Kjellgren 1, Camilla Bjerkestrand Sørby 1, Alvilde Westby Skyrud 1 og Thea Bråten 1, Oline Neser, Kirsten Bjerkestrand Sørby, Birgitte Bjerkestrand Sørby og Ida Skyrud Skarpnord.