Det drar seg til i serieinnspurten og Grue er fortsatt med i opprykkskampen. 

- Det var en svak førsteomgang mot Kjellmyra. Alt for upresist og alt for lavt tempo. Viljen er der, men det vil seg liksom ikke. Må innrømme at vi ikke har den samme flyten som tidligere i år. Det er nok en sammensatt årsak til det, men det er litt trist å registrere at vi opptrer så passivt som vi gjør. 
Etter en formasjonsendring mot slutten av den første omgangen, løsner det litt. Vi vinner flere dueller, og det blir noe mer fasong over laget. Med unntak av et par situasjoner i andre omgang, har vi rimelig god kontroll og drar seieren i land. Når det er sagt, må vi som lag løfte oss betraktelig - dersom vi fortsatt skal ha tanker om å være med i toppen, forteller Arnfinn Midtsundstad. 

- hadde ikke marginene på vår side

Kjellmyra-trener Geir Tore Jakobsen forteller om en god prestasjon, men at marginene ikke var på deres side. 

- Kjellmyra var klart best første 45 minuttene og Grue skaper lite spill mot oss. Dog er dem kjempegiftige da de kommer og de har 2 overganger som ender i treverket. Uansett burde vi ledet til pause, dessverre er Grues keeper i dag for god for oss. Synes også vi hakket vassere fram til 70. minutter omtrent, men scoringene uteblir og da går det som det ofte gjør - motstander scorer, sier Jakobsen. 

Det stod 0-0 fram til det 70 minutt, men så avgjøres kampen. 

- Vi får 0-1 i mot etter frispark som slås på bakre på et flott løp og headingen er utagbar. Minuttet etter får vi en gavepakke, men ballen skytes utenfor fra 25-30 meter etter en feil av den ellers så gode Grue-keeperen. I stedet for 1-1 der går Grue opp i 0-2 umiddelbart og altså i løpet av 3 minutter kom det 2 mål. Kampen dør ut med dette og vi tar med oss en god prestasjon, der i dag marginene ikke var på vår side og da ender det i tap, sier Jakobsen.

- Ingen stor fotballkamp

Det ble en del tøffe dueller, som seg hør og bør i et lokaloppgjør. 

- Noen tøffe dueller ble det og nerven var der frem til 80 minutter ihvertfall i vindkastene på stadion. Ingen stor fotballkamp, men vi vinner stort sett alle dueller i dag og fremstår sultne. Synd vi ikke får betalt i scoringer, da tror jeg vi hadde fått en 3 poenger. Vi takker Grue for kampen og ønsker dem lykke til mot opprykket, avslutter Geir Tore Jakobsen. 

Grue ligger på 2. plass poenget bak Ringsaker, og har 6 mål dårligere målforskjell. Det gjenstår 2 kamper av sesongen. Grue har igjen bunnlaget Stange og Elverum 2, begge på hjemmebane. Ringsaker har igjen Elverum 2 borte og Braskereidfoss hjemme. 

Kjellmyra er ferdigspilt og ligger på 5. plass, men både Elverum 2 og Vang kan gå forbi med seire i de siste kampene. 

KAMPFAKTA: 

5. divisjon avdeling 02

Kjellmyra - Grue 0 - 2 (0 - 0)

MÅL: 0-1 Marcus Østerud Nymoen (71 min), 0-2 Carl Emil Løvstad (73 min). 

Kort: 4 gule kort og 1 rødt (2 gule) til Kjellmyra, mens Grue også tok med seg 4 gule kort hjem. 

Kjellmyra stilte med følgende tropp: 

Henning Willads Røstad, Robert Langmoen (kaptein), Daniel Hofseide Traa, Omidullah Noori, Abraham Andehaymanont Okubatu, Stian Lindbergsengen, Marius Bekkemoen, Leon Godin Rotbakken, Anders Kvesetberget, Filip Myhre, Lars Eirik Bredvold, Even Hammer, Merhawi Ghirmay Russom, Anders Berger Simengård og Roger Bredesen. 

Grue stilte med følgende tropp: 

Asbjørn Woll, Ahmed Mohamed Hassan, Eirik Midtsundstad, Per Kristian Wenstad, Marcus Østerud Nymoen, Carl Emil Løvstad, Charles Valentin Wigdahl Bratli, Henrik Løvstad, Hassan Saad Al-Shimary (kaptein), Kristoffer Sværk, Alaa Saad Gaith Al-Shimary, Sigurd Sund, Nikolay Jorov Dentchev, Ivan Fernandez Castro, Nabil Abdulhafiz Wahhab-Rabbi, Badreddine Akabbal, Amel Dedic  og Kristoffer Karlsen.

Neste kamper: 

Grue - Stange onsdag 17. oktober klokka 19.30 på Grue stadion.

Grue - Elverum 2 lørdag 20. oktober klokka 15.00 på Grue stadion.