- Det er godkjent, særlig med tanke på at laget mistet 6 poeng og 30 plussmål etter seirene mot Fart og Vingrom som trakk laget sitt fra serien i vår, sier Arnfinn Midtsundstad, Grue-trener. 

90 prosent ballinnehav

Kampen på torsdag ble ikke spesielt spennende. Grue hadde et ballinnehav på nærmere 90 prosent av tilmålt spilletid, men klarte likevel ikke å score «mer enn» fire mål - på en motstander som kun har tatt to poeng så langt.

- Jømna/Heradsbygd er et godt organisert lag, og er vanskelige å spille gjennom. De skapte ikke mange muligheter, men var lojale mot sin spillestil, i tillegg til å være både heldige og dyktige foran eget mål. Det skapte problemer for et spillende Grue-lag, som denne kvelden ikke var på sitt mest effektive. Det er hyggelig å kunne berømme motstanderen for god innsats, og ikke minst bør keeperen til J/H nevnes med positivt fortegn. Mange gode redninger og involveringer i løpet av kampen. Helt klart en spiller som bidro til at det ikke ble flere scoringer! forteller Midtsundstad. 

Sentrale spillere ute

- Med et par sentrale spillere ute denne kampen, var det særdeles godt å registrere at nykommeren, Simon Salen Aune (Harstad IL), med erfaring fra både 2. og 3. divisjon, gjorde sine saker bra. Like gledelig var det å se Per Kristian Wenstad (PK) tilbake i manesjen. Per Kristian har god rutine og erfaring fra 3. divisjon i både Grue og KIL. Det kommer godt med, og i kampen mot J/H viste han med både fotballferdigheter og klokskap, at han vil bli en verdifull spiller utover høsten. Per Kristian satte for øvrig spikeren i kista i torsdagens kamp ved å sette ballen i krysset på hel volley (4-0), avslutter Midtsundstad. 


KAMPFAKTA: 

5. divisjon avdeling 02

Grue - J/H 4 - 0 (2 - 0)

MÅL: 1-0: Hassan Al Shimary (12 min), 2-0: Alaa Al Shimary (35 min), 3-0: Ivan Castro (77 min), 
4-0: Per Kristian Wenstad (84 min)

Grue stilte med følgende spillere: 

Asbjørn Woll, Ahmed M. Hassan, Gohlam Hewad, Henrik Vanebo, Per Kristian Wenstad, Carl Emil Løvstad, Jesper B. Holt, Hassan Al Shimary, Steve Williams, Kristoffer Sværk, Alaa Al Shimary, Sigurd Sund, Simon Salen Aune, Ivan Castro, Nabil Abdulhafiz Wahhab-Rabbi, Henrik K. Touray, Amel Dedic.

Neste kamp:

Grue IL - Vang FL, fredag 14. september klokka 19.30 på Grue stadion.