• SCORET 7: Madeleine Bråten Mella setter her ett av sine 7 mål i storseieren mot Øyer-Tretten.

Øyer-Tretten hadde ei tung helg, da de lørdag tapte 44-17 mot Kongsvinger og deretter ble «grisebanket» i Gruehallen søndag formiddag. 

Grue-trener Stein Johannesen forteller at jentene hadde noen spesielle arbeidsoppgaver før søndagens kamp. 

- Jeg mener at vi lykkes godt med de arbeidsoppgavene vi hadde før kampen i dag. Vi var på Toten på lørdag og spilte en forferdelig dårlig 1. omgang, vi var ikke forberedt på det som møtte oss og vi var heller ikke «tilstede». Målet i dag var 50 minutter med full fokus, og klarer vi faktisk. Vi hadde en mellomperiode som ikke var så bra, men på slutten var vi «på» igjen, sier Johannesen.

ny scoringsrekord

48 mål framover er rekord for Grue-jentene. 

- Ja, det er jeg fornøyd med! Vi er kanskje det laget som er best i etablert spill, men vi har vært litt slappe på kontra. Men i dag løsnet det og vi fikk en god seier. Utfordringen med denne type kamper, er å gå i garderoben etterpå og være fornøyde. Vi gjør få tekniske feil i dag, men har litt for mange skuddbom. Forventningen heves jo mot «dårlige lag», men det er også enkelt å bomme da, fortsetter Johannesen. 

Grue-jentene prøvde forskjellige formasjoner gjennom kampen. 

- Vi la om til 3-3 forsvar i 1. omgang og da synes jeg vi var gode! Det er ikke så ofte vi spiller denne type forsvar, men vi har trent mye på det selv om vi ikke bruker det så ofte i kamp, forteller Johannesen. 

debutant ble dagens grue-jente

Dagens debutant, Maja Hansen-Møllerud, scoret 6 mål på 6 forsøk. 

- Maja ble 16 år i desember, så hun ble ikke spilleklar før i år. En kjempebra debut, det er veldig sterkt å sette 6 mål på 6 sjanser. Hun ble også kåret til dagens Grue-jente i debuten, sier Grue-treneren. 

Neste kamp er Gjøvik 2 borte neste helg. 

- Det blir mye tøffere motstand, men det er fortsatt godt innenfor det vi skal klare. Men du vet aldri hva Gjøvik stiller med på hjemmebane, så det kan bli en tøff kamp. Vi tar uansett én og én kamp vi, så får vi se hvordan det blir til slutt, smiler Stein Johannesen. 

KAMPFAKTA: 

Grue - Øyer-Tretten 48-11 (22-6)

Gruehallen

Regionserien 3. divisjon 

Grue stilte med følgende lag, mål i parentes: 

Oline Neser, Kirsten Bjerkestrand Sørby, Maja Hansen-Møllerud (6), Maiken Nilsen Reigstad (7), Anna Kjellgren (2), Thea Bråten, Alvilde Westby Skyrud (3), Ingrid Walbækken (3), Sandra Syvderud (6), Madeleine Bråten Mella (7), Ida Skyrud Skarpnord (1), Silje Syvderud (5) og Anna Sofie Sandberg (8).