Etter en lang busstur fra Kirkenær til Otta tidlig en søndag formiddag, tok det litt tid før jentene kom i gang. 

- I utgangspunktet var dette en vanskelig kamp mot en god motstander. Vi har bussturen i kroppen de første 10 minuttene, og ligger under 5-2. Vi får ristet av oss det og ser oss aldri tilbake. Jentene spiller godt forsvarsspill og er trygge i flere formasjoner. Offensivt varierer det fra «outstanding» til det mindre gode. Men vi har blitt flinke til at vi under kamper klarer å justere oss etter hva motstanderen gjør, og det er kanskje det vi er mest fornøyd med, forteller Grue-trener Stein Johannesen.

De 3 topplagene Kongsvinger, Furnes og Grue har alle ett tap og resten har endt med vinst. 

- Sesongen så langt har gått over all forventning, ett tap og á poeng med toppen er veldig bra! I tillegg er det fremgang hos spillere både kollektivt og individuelt. Begge målvaktene har hatt stor fremgang og har blitt mye mer stabile i prestasjonene. Nå skal vi trene godt frem mot januar og forbedre spillet vårt på det vi vet vi vil møte. Vi skal også bruke tid på forberedelse inn mot enkelte motstandere, det har vi ikke gjort enda, sier Johannesen.

KAMPFAKTA: 

Otta - Grue 22-30 (11-17)

Ottahallen

Målscorere Grue:

Anna Sofie Sandberg 12 (2), Ingrid Lerudsmoen Walbækken 6, Maiken Nilsen Reigstad 4, Sandra Syvderud 4, Madeliene Bråten Mella 2, Anna Kjellgren 1 og Alvilde Westby Skyrud 1.

I tillegg spilte Oline Neser, Kirsten Bjerkestrand Sørby, Frida Njålsson, Silje Syvderud og Camilla Bjerkestrand Sørby.