Grue kom godt i gang, men tapte rett og slett mot et bedre lag. 2. omgang endte 13-13, men en svak periode i siste halvdel av 1. omgang gjorde at Kongsvinger rykket fra. Grue-trener Stein Johannesen er uansett stolt av laget sitt. 

- Vi starter kampen veldig bra, følger planen hele veien og leder 1-4. Resten av første omgang henger vi ikke med i det hele tatt og vi mister formasjonen i forsvar. Vi har alt for mange avvik i planen offensivt og går til pause med 17-7. 2. omgang er mye bedre og blir jevn hele veien. Synd vi ikke klarer å være nøye nok i større deler av første omgang, men vi taper mot et bedre lag. Uansett jobber vi hele veien, gir aldri opp og jeg er ekstremt stolt av dette laget, sier Johannesen. 

KAMPFAKTA: 

Kongsvinger - Grue 30-20 (17-7).

Utvisninger: Kongsvinger 5 x 2 min, Grue 1 x 2 min. 

Grue stilte med følgende lag, antall scoringer i parentes: 

Oline Neser, Maiken Nilsen Reigstad (3), Anna Kjellgren (3), Birgitte Bjerkestrand Sørby, Thea Bråten, Alvilde Westby Skyrud, Ingrid Lerudsmoen Walbækken (3), Sandra Syvderud (1), Madeleine Bråten Mella (2), Kirsten Bjerkestrand Sørby, Ingrid Skarpnord, Silje Syvderud (2), Camilla Bjerkestrand Sørby (1) og Anna Sofie Sandberg (5).