• FORNØYD TRENER: Grue-trener Stein Johannesen, var selvfølgelig fornøyd med søndagens seier.

I sesongens nest siste hjemmekamp, hadde Grue søndag Gjøvik HK 2 på besøk i Gruehallen. Det ble en målorgie i første omgang, pauseresultatet var 16-16. I 2.omgang kommer Grue ordentlig bakpå, men vant 30-29 med scoring av toppscorer Anna Sofie Sandberg i kampens siste sekund!

Grue-trener Stein Johannesen var naturlig nok fornøyd etter kampen:

- Det ble en fartsfylt og spennende kamp, hvor lagene fulgte hverandre i 1.omgang. Gjøvik ledet hele 2.omgang, og vi ligger under med 4 mål på det meste, men super moral og evnen til aldri og gi opp ga resultater igjen, forteller Johannesen.

Johannesen skulle gjerne sluppet inn færre mål:

- Vi spiller tidvis veldig bra i dag, spesielt i angrep, det er mange som melder seg på og gjør veldig gode aksjoner. Vi skulle gjerne sluppet inn litt færre mål, men vi sliter veldig med midtbacken til Gjøvik som spiller en veldig god kamp. Vi løser det til slutt og klarer å vinne siste 10 minuttene. Anna Sofie Sandberg gjør en god kamp i dag og er avgjørende på slutten. Nå gleder vi oss til torsdag, da Lillehammer kommer på besøk, sier Johannesen. 

scoret seiersmål i siste sekund

Hjelpetrener Merete Hansen-Møllerud er fornøyd med at jentene aldri gir opp:

- Gjøvik kom best i gang, og så veksler vi på å være i føringen i første omgang. Pauseresultat 16-16 sier det meste, det var mye trykk og tæl i angrep hos begge lag, men ikke tilsvarende godt forsvar- og målvaktspill. Vi prøver ulike forsvarsformasjoner uten å finne ut av det. I andre omgang kommer Gjøvik best i gang, anført av en veldig god midtback i Mathea Brateng, som scorer tolv mål i kampen. Vi ligger ordentlig bakpå på stillingen 19-22, men vi gir oss aldri, og forsvarsspillet tar seg opp, forteller Hansen-Møllerud.

Det ble en særdeles spennende avslutning på kampen:

- På stillingen 27-27 og cirka fem minutter igjen å spille, er spenningen til å ta og føle på i hallen. Fem sekunder før slutt er stillingen 29-29, vi er i angrep, og Anne-Thea Nygaard Woll skaffer straffe. Med tida ute går Anna Sofie Sandberg fram til straffemerket, folk på tribunen reiser seg. Ballen går sikkert i mål, og vi kan slippe jubelen løs for en herlig seier i en thrillerkamp! Dette var viktige to poeng, og vi er nå ordentlig i toppsjiktet på tabellen. Anna Sofie spilte en strålende kamp både offensivt og defensivt, og blir kåret til "Dagens Gruejinte". Spillerne viser styrke og god moral i dag, og vi ser fram mot de to siste seriekampene på torsdag og lørdag, forteller en fornøyd Hansen-Møllerud.

KAMPFAKTA: 

Grue - Gjøvik HK 2 30-29 (16-16)

Dagens målscorere: Anna Sofie Sandberg 10, Therese Wardeberg 6, Maiken Reigstad 5, Ingrid Sveen 4, Hanne Lund 2, Anne-Thea Nygaard Woll 2 og Camilla Bjerkestrand Sørby 1.

Sesongens siste hjemmekamp er torsdag 23.mars kl. 19.30.