• TOPPSSCORER: Anna Sofie Sandberg (nr. 22). satte inn 12 scoringer og ble kåret til «dagens Grue-jente» av en lokal jury.

Spenningen i kampen varte ikke mange minuttene, før det ble klart at Skreia ikke var noen målestokk for det gode og spennende Grue-laget. Grue ledet med 10 mål til pause, og kampen var for lengst avgjort.

Hele laget fikk spille, og til slutt var nesten hele laget på scoringslista også. Anna Sofie Sandberg satte inne hele 12 scoringer og ble kåret til «dagens Grue-jente» av en lokal jury. I tillegg satte Maiken Nilsen Reigstad inn 6 mål og resten av scoringene ble jevnt fordelt på de resterende. 

- det er solid!

Nå har Grue vunnet 6 av 6 mulige og bedre kan det ikke gjøres resultatmessig. 

Grue-trener Stein Johannesen var fornøyd med resultat etter kampen. 

- Ja, mot Skreia synes jeg det er bra at vi vinner med såpass mye. Det er solid og det var aldri noen tvil om at vi kom til å vinne denne kampen. Resultatet er jeg godt fornøyd med, så er det noe i spillet som kunne vært bedre. Det jeg er mest fornøyd med, er viljen til å løpe og viljen til å ta valg som er litt mer avanserte. Det lykkes vi med en del ganger, og da ser det veldig bra ut. Så feiler vi noen ganger, og da ser det ikke så bra ut. Vi «tvinger» spillerne til å ta valg, og da må vi også tåle at det blir feil noen ganger, sier Johannesen. 

- ikke i nærheten av å tape foreløpig

Hele laget fikk mye spilletid utover i søndagens kamp, og det er også treneren fornøyd med. 

- Ja, det er veldig veldig bra! Det er veldig bra at de som starter kampen er så gode, for da får vi muligheter til å bruke alle spillerne utover i kampen. Det er litt enklere å komme inn når vi er gode og «i trygge rammer», enn om det skulle vært en tett kamp. Vi er avhengig av at de som starter er gode, og det er de jo i dag, smiler Johannesen. 

Nå har Grue vunnet 6 av 6 og spørsmålet er hvor gode de egentlig er. 

- Vi har ikke vært i nærheten av å tape foreløpig, men vi skal jo møte bedre lag enn det Skreia var i dag. Men vi må uansett være «på» i alle kamper vi spiller, det er fullt mulig å reise til både Skreia, Toten og Otta og tape med 2 mål. Hjemme i Gruehallen skal vi ikke tape mot noen, men vi må som sagt være «på» i alle kamper, sier Johannesen. 

- kan fort bli en «hvilepute»

Storscorer Anna Sofie Sandberg satte altså inn 12 mål mot Skreia, og scorer rundt 1/3 av Grues mål i snitt.

- Vi er vel ikke mer eller mindre avhengig av Anna Sofie, enn andre lag er av sine toppscorere. Borte mot Furnes la de jo frimerke på henne etter 20 minutter, og da valgte vi å spille nesten resten av kampen uten henne. Vi vant med 10 mål uansett, så vi har andre som melder seg på. En toppscorer kan fort også bli en «hvilepute» for resten av laget, men vi er veldig gode på å «spille spill». Selv om Anna Sofie scoret 7 mål i 1. omgang, så vi har vi satt opp spillet i de andre posisjonene like mye, forklare Johannesen. 

Neste kamp for Grue er hjemme i Gruehallen søndag 26. november mot Vestre Toten, før det blir toppoppgjør og lokaloppgjør mot Kongsvinger i Gruehallen torsdag 30. november. Kongsvinger er som Grue ubeseiret, så det blir et realt toppoppgjør!

KAMPFAKTA:

Grue - Skreia 34 - 18 (18 - 8).

3. divisjon 

Gruehallen

Grue stilte med følgende lag, antall mål i parentes:

Oline Neser, Maiken Nilsen Reigstad (6), Anna Kjellgren (1), Birgitte Bjerkestrand Sørby (1), Thea Bråten, Ingrid Walbækken (2), Sandra Syvderud (3), Madeleine Bråten Mella (1), Kirsten Bjerkestrand Sørby, Frida Njålsson (1), Ida Skarpnord (1), Silje Syvderud (3), Camilla Bjerkestrand Sørby (3) og Anna Sofie Sandberg (12).