• JEVN KAMP: Ingrid Sveen og Grue ledet mot serieleder KIL på bortebane, men det endte til slutt med tap.
  • LEDET VED PAUSE: Grue ledet 14-18 til pause, men tapte 31-28. Her setter Hanne Lund ett av sine to mål.

I lokaloppgjøret mellom hjemmelaget KIL og Grue, kunne KIL ta over serieledelsen med seier. Grue hadde 3 strake seire før torsdagens oppgjør, er i god form og lå bare 4 poeng bak KIL.

Det endte til slutt med hjemmeseier 31-28, etter Grue-ledelse 14-18 til pause:

- Vi gjør en god kamp, og jeg synes vi er bedre enn KIL, men vi taklet frimerke svært dårlig i dag. Det er litt skuffende at vi ikke klarer å være bedre i 5 mot 5 spill, enn det vi er i denne kampen. Vi spiller strålende i både forsvar og angrep, inntil de setter på frimerke, sier Grue-trener Stein Johannesen.

Grue ledet altså til pause, men tapte til slutt:

- Vi er fornøyde med store deler av kampen, men vi må jobbe mer med det å spille mot frimerke. Vi blir litt feige da vi spiller mot frimerke, vi tør ikke å gjøre ting ordentlig, og da blir det vanskelig å spille håndball, forteller Johannesen.

ny tøff kamp i vente

Det gjenstår flere tøffe kamper for Grue før sesongen er over:

-  Vi har trent mye de siste ukene på ankomstspill, fart i spillet i vårt og et godt 6-0 forsvar. Dette tar vi med oss videre, og så er det andre ting vi er helt nødt til å trene mer på, sier Johannesen.

Neste kamp for Grue er mot laget på 2.plass på tabellen, Lillehammer/Fåberg hjemme i Gruehallen 28.februar. Bortekampen mot samme lag, endte med knepent tap - 26-25. Så dette blir nok en tøff kamp for Grue-jentene, men de er i form og gleder seg garantert til ny toppkamp. 

KAMPFAKTA:

KIL - GRUE 31-28 (14-18)

Målscorere Grue: 

Anna Sofie Sandberg 10, Ingrid Sveen 7, Madeleine Bråten Mella 7, Hanne Lund 2, Maiken Reigstad 1 og Therese Wardeberg 1.