• SPILLER OPP: Picazzo spiller på premierefesten, og det er gratis inngang - sponset av SolørRadioen.

«Rett i dass 2» har premiere på Rådhuskinoen på Flisa fredag 25. august, og alle revyer med respekt for seg selv, har premierefest etterpå! Premierefesten blir på Bjørkheim på Flisa, det er Picazzo som spiller og Flisa AIL er teknisk arrangør. SolørRadioen sørger for gratis inngang!

- Dette er et samarbeid mellom SolørRadioen, «Rett i dass gjengen» og Flisa AIL. Revygjengen ønsker å ha det litt moro etter en forhåpentligvis premiere, og vi i Flisa AIL stiller opp som vertskap og SolørRadioen sørger for musikken med Picazzo, forteller leder i Flisa AIL, Tore Huuse Øwre.

SolørRadioen sørger altså for at Picazzo spiller og tar kostnaden.

- Ja, vi betaler rett og slett det det koster å leie inn Picazzo, slik at det blir gratis inngang og at det forhåpentligvis kommer mye folk, sier Bjørn-Martin Brandett, daglig leder i SolørRadioen. 

picazzo spiller i 4 timer

Det var flere aktuelle kandidater til musikken, men valget falt til slutt på Picazzo.

- De går på scena klokka 22.00 og holder det gående i 4 timer, og de spiller stort sett egne låter, fortsetter Brandett.

Flisa AIL står som teknisk arrangør og det betyr dugnadsjobbing for idrettslagets medlemmer.

- Det blir masse dugnadsinnsats, et slikt arrangement går jo ikke av seg selv. Vi har jobbet en del i forkant for å planlegge, og vi har god erfaring fra SolørMartn med servering og håndtering av folk. Vi tror dette skal gå bra, dugnadsgjengen er på plass, alle varer er på plass og musikken kommer på plass. Vi tror dette kommer til å bli «gærarti», smiler Huuse Øwre.

Det er jo ingen grunn til å ikke komme, festen er jo gratis! Hvilke forventninger har dere til hvor mange som kommer?

- Det er alltid vanskelig å anslå noe antall, men vi har god plass og vi håper dette blir en god gammaldags dansefest, der folk kommer og svinger seg og har det moro. Vi hr profesjonelle dørvakter som tar seg av inngang og holder god kontroll. Det er ingen påmelding, så det er bare å møte opp, oppfordrer Huuse Øwre.

- kan være smart å være tidlig ute!

- Husk at det ikke er ubegrenset med plass på Bjørkheim. Sist det var fest i regi av SolørRadioen, var det egentlig fullt! Da var folk bekymret for at de ikke skulle komme inn, så de var og hentet bånd og kom igjen senere. Så vær smart og vær tidlig ute, er oppfordringen fra Brandett. 

SolørRadioen er med og sponser Flisa AIL og dette er et av bidragene gjennom året.

- Ja, vi sponser Flisa AIL og håper jo at dette skal bidra til at de får skapt nye inntekter, fortsetter Brandett. 

Dørene åpnes klokka 20.30 og anbefalingen er altså å være tidlig ute.

- Skal du ha bord, MÅ du i alle fall være tidlig ute, ler Huuse Øwre og Brandett.