Siden 1990 har Hellbillies underholdt publikum i hver lille krok i hele Norge. De har gjennomført over 1600 konserter og høster fortsatt fantastiske tilbakemeldinger både fra kritikere og publikum.

Hellbillies har solgt rett i underkant av én million album og får stadig større fanskare.

- Anført av brødrene Aslag og Lars Håvard Haugen er Hellbillies kanskje Norges beste live-band, med en energi og rutine få forunt. De fylte hele området foran scenen i Kaffegata i 2014 og vi regner med at det blir like folksomt på årets konsert med dem. Selv om det «bare» er 4 år siden sist, mener jeg at de er så bra at Solør er klare for en ny konsert. De spurte egentlig om å få komme også, så da var valget enkelt, sier Mart’ns-general Odd Erland Dalen.

Da bandet slapp sitt nyeste album «Søvnlaus», var det til unison strålende mottakelse. Etter å ha overvært den første konserten på slippturneen mente Drammens Tidendes anmelder at bandet aldri hadde vært bedre. Hellbillies er et band som fenger i de aller fleste aldersgrupper.

- Kanskje ikke for de aller yngste, men ellers er Hellbillies et veldig populært band for de aller fleste. Hellbillies er kanskje aller best live og jeg tror det blir en veldig god åpningskonsert på torsdag under SolørMart’n. Sist de var her, spilte de mye lenger enn de vi hadde avtalt også – så det var tydelig at de trivdes. Det er et veldig folkelig band med hyggelige karer, dette blir bra! smiler Dalen.

SolørMart’n er kjent for gratis konsert og underholdning, gratis parkering og alltid topp stemning. Lokale Spelloppmaker sørger for å varme opp publikum før Hellbillies går på scena. Spelloppmaker starter etter åpningen klokka 19.30, og Hellbillies går på klokka 21.30.