• ANSIKTSBEHANDLING: Elisabeth Andreassen Brokke (t.v.) og Sissel Andreassen Aasen demonstrerer ansiktsbehandling på Maren Miriam Molstad.

Det har gått omlag tre måneder siden åpningen av hudpleieklinikken Friske Fjes AS, og de tre gründerne Elisabeth Andreassen Brokke, Maren Miriam Molstad og Sissel Andreassen Aasen er fornøyde med oppstarten.

BRA PÅGANG AV KUNDER

– Det har gått over all forventning, og utrolig mange har vært innom oss. Særlig under åpningsdagene, forteller Elisabeth Andreassen Brokke.

Hun sier de etter hvert har blitt mange ansatte, og derfor har god kapasitet til å ta imot nye kunder – både på kort varsel og fram i tid.

Til sammen er de nå sju personer som jobber hos Friske Fjes; én fotterapeut, fem hudterapeuter og én vippetekniker.

– Pågangen av kunder har vært bra så langt. Veldig mange var innom og kjøpte gavekort før jul, og de som fikk det i julegave kommer innom nå om dagen og benytter timene sine, sier Sissel Andreassen Aasen.

FLERE PLANER FOR VÅREN

De mest populære behandlingene hittil er hudpleie, massasje og voksing. 

– Vippe extensions er også veldig populært, og at vi har fått en fotterapeut, forteller Andreassen Brokke.

Framover har hudpleieklinikken flere planer, som for eksempel at de skal være med på bryllupsmesse på Scandic Elgstua, og Damenes Aften senere på våren. 

– Vi er også opptatt av å ha jevnlig med eventer i salongen, både med sminke og hudpleie, sier Andreassen Brokke. 

INVITERER TIL LANSERINGSFEST

Førstkommende torsdag har Friske Fjes lanseringsfest på avdelingen i Elverum, for et nytt produkt som heter Daily Superfoliant og er fra hudpleiemerket Dermalogica.

– Dette er en peeling som er med på å fjerne forurensning fra huden, og det er forurensning som gjør at huden eldes raskere, forklarer Molstad.

Over 30 damer kommer på arrangementet.