Glomdalsfotball.no er en lokal nettside som har spesialisert seg på barne- og ungdomsfotballen i Kongsvinger-regionen. Bak står Guru Utvikling på Kirkenær, og i fjor inviterte de til sitt første seminar. Det ble så populært at det gjentas i år.

- Vi var omlag 50 trenere og frivillige på seminaret i fjor, og vi fikk veldig gode tilbakemeldinger. Vi måtte definitivt dra i gang år to, og det skjer lørdag 28. april i kantina i Kongshallen, sier Rune Skasberg.

Samarbeider med KIL

Årets opplegg er ikke 100 prosent spikret ennå, men brikkene begynner å falle på plass. KIL Toppfotball er med som en viktig samarbeidspartner, og seminaret avsluttes med fotballkamp mellom KIL og Aalesund. Seminardeltakere har gratis inngang.

- KIL Toppfotball har bra kompetanse, og er veldig interessert i å dele den med barne- og ungdomsfotballen i distriktet. Seminaret er åpent for folk fra hele regionen, og brenner du for fotball er dette stedet å være, sier Skasberg.

Jørn Karlsrud er årets konferansier. Mannen som spilte hele 241 kamper for KIL i perioden 1992 til 2001 trener nå KIL 2 i 4. divisjon etter å ha trent sine jenter i KIL Fotball i mange år.

- Dette høres spennende ut og jeg skal gjøre mitt til at arrangementet blir vellykket, sier Jørn Karlsrud til Glomdalsfotball.no.

Du kan lese mer om seminaret på deres nettsider.