Før påsken i år satte Med hjerte for Solør ut en stor kurv på Dogans Sportsbar, hvor de som ønsket det kunne gi et påskeegg som den driftige gjengen i Med hjerte for Solør kunne gi videre. Det var det mange som ville, og totalt 38 påskeegg ble delt ut til familier i Solør i forbindelse med påsken.

I tillegg har de frivillige i Med hjerte for Solør delt ut mat til 32 personer i samarbeid med Matsentralen. Det er ikke første gangen Med hjerte for Solør samler inn og deler ut påskeegg. 

- Vi har hatt den ordningen tidligere også, med stor suksess. Det er mange i Solør med dårlig økonomi, og da blir ikke påskeegg prioritert. Vi ønsker ikke at det skal være noen forskjell på ungene i Solør, så derfor stiller vi opp og håper mange både vil og kan bidra med påskeegg, sa Linn Lie Bekken før påske.

Vant sjokolade

Ekstra stas var det å få en stor Freia sjokoladeplate. Den vant Joakim Botilsrud på en konkurranse hos Radio Norge, og valgte å gi hele plata til Med hjerte for Solør.

- Om jeg vinner disse, så ville jeg donert alt sammen til en organisasjon som vi har her jeg bor, som heter Med hjerte for Solør. Linn Lie Bekken er en av dem som jobber frivillig der! Dem samler inn ting å gir til dem som ikke har så mye, å nå driver dem å samler inn til påskeegg for å glede barna, skrev Botilsrud i konkurransen.

Og slik gikk det. Med hjerte for Solør takker alle som har bidratt til å hjelpe andre i Solør også denne gangen.