Akevittpuben ble en stor suksess på Sankthans i fjor. I år blir de reprise, og denne gangen får puben vesentlig større lokale enn sist.
Få, om noen, kan mer om akevitt enn Gotmar Rustad i Hedmark. Rustad kommer opprinnelig fra Åsnes, men bor nå i Løten hvor han blant annet driver med guiding på Løiten Brænderi.
Under Sankthans på Kirkenær i fjor holdt han åpen akevittpub, og de som ville lære mer om akevitt fikk definitivt muligheten til det. Om du ikke var innom i fjor, eller vil lære mer, så har du en ny mulighet i år.
– Det var stinn brakke begge dagene i fjor. I år blir akevittpuben litt større inne i stasjonsbygningen, men jeg er dessverre opptatt på lørdag. Så i år blir det kun fredag med akevittpub, sier Gotmar Rustad.
Han lar seg stadig overraske over at folk sier de ikke liker akevitt.
– Det finnes så mange ulike akevitter. Jeg skal klare å finne noe alle liker, sier Rustad.