Tommy Michaelsen har et helt spesielt forhold til Gruetunet. Siden 1981 har han spilt opp til dans, og Gruetunet har en spesiell plass i hjertet.

- Jeg synes det var trist at ikke Gruetunet ble brukt mer enn det gjør. Derfor dro jeg i gang en allsang på Gruetunet i fjor. Kona og jeg satt på kontoret hjemme på Grinder og trykte opp 120 sanghefter og tenkte at det måtte være mer enn nok. Så kom det 400, smiler Michaelsen.

Har ikke noe mål

Allsangen torsdag kveld starter klokka 19.00, og Michaelsen håper å gjenta suksessen fra i fjor. Noen målsetning i antall personer har han ikke, men håper mange vil være med.

- Hege Pedersen og Anne Britt Øveråsen skal være med meg på å dra allsangen. Knut Lilleåsen er konferansier, og jeg har også utfordret han til å ta noen sanger i år, sier Michaelsen.

Michaelsen mener Lilleåsen gjorde en glimrende jobb som konferansier i fjor, og Knut hadde mange fine historier fra tiden på Gruetunet. Det blir det garantert også i år.

- Vi gleder oss veldig nå. Om det skulle bli dårlig vær flytter vi inn, så allsang blir det uansett. Det blir salg av kaffe, vaffel og forfriskninger, sier Michaelsen.