Noen medlemmer har falt fra, og andre har kommet til gjennom de ti årene Girlicous har holdt på. Girlicous er en jentegjeng fra Flisa som liker å drive med bil, og gjennom de ti årene de har holdt på har de arrangert mange bilutstillinger.

- Det er helt utrolig at vi har holdt på så lenge. I hovedsak liker vi å stille ut biler. Banekjøring er vi ikke så opptatt av, sier Thea Solheim, som er én av jentene i klubben.

De fem andre som er med nå er Jeanette Strand, Christina Solheim, Sara Sandberg, Madeleine Pettersen og Emily Glorvigsmoen. Nå er de klare for høstens store bilutstilling på Arneberg.

- Opplegget blir mye som tidligere år. Vi åpner portene klokka 13.00 på lørdag, og holder på et par timer. Det er mulig å vaske bilen før utstilling som tidligere, og alle er velkommen, sier Solheim.

Flere klasser

Det blir premiering i flere klasser, og alle med bil kan møte opp for å stille ut. Selvsagt er det også mulig å komme som publikum. På de tidligere utstillingene er det mange som har kommet langsveisfra.

- Ja, og det synes jo vi er gærarti da. Men slike arrangement er selvsagt veldig væravhengig. Nå håper vi at varselet fra yr.no slår til, for de melder veldig bra vær på lørdag, sier Solheim.

For de som ikke er kjent vil det bli skiltet inn på området fra riksvegen og ved rundkjøringa på Flisa. Nytt av året er at det blir loddsalg med flotte premier på treffet. Kiosken er også åpen.