• DE ELDRE ER MED: Selvfølgelig er vi også innom de gamle, som har litt å hvert de skal fortelle - hvis de husker det.

Uten at vi skal røpe for mye av innholdet, kan vi si at politikerne i Våler får «så hatten passer» og det er nok mange som kjenner igjen karakterene på scena. 

Det er en fin blanding av drøy humor og litt alvor, og det som kanskje imponerte aller mest på generalprøva - var de mange flotte sangnumrene. Spesielt Eileen Finstad og Linda Bareksten imponerte stort i flere sangnumre, og begge revysjefene - Henning Myrer og Kjell Erik Rostille - var dyktige i flere av sine mange numre.

- fornøyd med gjennomføringa

Revysjefene tok seg også tid til en prat etter at det hele var ferdig onsdag kveld. 

- Jeg er absolutt fornøyd med gjennomføringa i kveld, det glir bra og publikum ler der de skal le og vi skuespillere kommer inn da vi skal. Og da er vi fornøyd med generalprøva, smiler Henning Myrer. 

Myrer er revysjef i fellesskap med Kjell Erik Rostille, og han var også fornøyd.

- Det gikk bortimot som det skulle, men det går aldri helt som det skal gå, og slik er det på ei generalprøve. Det er alltid noe å pirke på og det er jobb helt inn i det siste, men slik er det med revy, sier Rostille. 

- frynsete rød tråd!

Revyen har fått altså tittelen «Så fjøra fyker» og i navnet ligger jo litt av den røde tråden.

- Den røde tråden vi har år, den kan vi nok si er ganske frynsete! Vi starter med den røde tråden, så plukker vi opp den litt innimellom og avslutter også med den. Tittelen gjenspeiler jo den, og som jeg har sagt før, så er det nok en spesiell hønsebonde i Våler som går igjen, smiler Myrer. 

Det er en stor gjeng som står både på scena, og bak for å få revyen i havn. 

- På scena er vi 12-13, mens vi totalt er rundt 20, med smått og stort rundt, forteller Rostille. 

- håper publikum møter opp

Revygjengen kommer med følgende oppfordring:

- Nå er det bare å møte opp! Vi synes selv at vi har fått til en veldig bra revy, og vi håper at publikum møter opp og støtter opp om det vi skaper av kultur i bygda, sier Rostille. 

Husbandet imponerte også, med profesjonelle musikere fra Våler, som lagde en fin ramme rundt det hele. 

Revyen har altså premiere torsdag 19. oktober, og spilles både fredag, lørdag og søndag i Velferdsbygget på Haslemoen. Det er bare å møte opp, få seg en god latter eller sju og høre på dyktige sangere!