• KOM FOR Å HØRE: Arild Hansen og Synnøve Thorsrud reiser på mange konserter med Mr. Ray, og var selvsagt også på plass under CD-lanseringen.
  • FORNØYD: Mr. Ray var fornøyd med oppmøtet på Kaffegata Blomster en helt vanlig tirsdagskveld i oktober.

Mr. Ray, eller Ray Moen som han heter, er CD-aktuell igjen. Fredag hadde han premiere på albumet «På nye veger», og tirsdag var turen kommer til Flisa for å ha CD-lansering.

Lanseringen skjedde hos Kaffegata Blomster, og mange hadde tatt turen for å bruke en time av tirsdagskvelden sin til å høre og kjøpe den nye plata.

- Klokka 18.00 en tirsdag er kanskje litt spesielt, men det trenger jo ikke være fest hver gang noe skal gjøres. Her har folk mulighet til å stikke innom etter jobb, og jeg er veldig fornøyd med oppmøtet, sier Ray Moen.

Folk som hadde møtt opp så ut til å kose seg, og det er en danseband-country-plate i kjent Mr. Ray-stil som ble presentert.

- Denne gangen synger jeg ikke på solung. Det er rett og slett fordi jeg har fått litt skrivehjelp fra én av Sveriges beste låtskrivere, og da fant jeg det naturlig å synge på bokmål. Men det kommer mer på solung etter hvert, det lover jeg, smiler Moen.

Fikk oppfylt en drøm

På plata finner vi blant annet en duett mellom Anita Karlsen Kleppe og Mr. Ray. Anita sang låta «Kjærlighetens vår» med bandet Wakanda på 1980-tallet, og Ray forelsket seg i låta den gang. Han er veldig glad for at Anita ble med på å gjøre låta på nytt.

- Det er tre år siden vi ble enige om å gjøre låta, men vi har ikke rukket det før nå. Lydbildet er nok litt annerledes nå enn den gang, og vi har blant annet dratt inn litt trekkspill. Men jeg liker versjonen veldig godt, sier Moen.

Mr. Ray utmerker seg som én av de få som fortsatt selger mye fysiske CD-er. Og slik blir det trolig i mange år til.

- De som kjøper skivene mine er hovedsaklig godt voksne folk, og de vil ha noe og putte rett i spilleren. Jeg kommer nok ikke til å gå bort fra fysiske skiver. Siden lanseringen fredag har jeg solgt over 200 nå, sier Ray.