• I FARTA: Her kommer Tilla i full fart mens sanitetsdamene gleder seg over at gaven blir mye brukt.
  • KONKURRANSE: Klatreparken har ny konkurranse på gang, og nå er det tre moskusender som trenger navn. Vinnerne får dagspass i parken.

Som kjent ga Åsnes Sanitetsforening et klatreapparat til familieparken på Flisa, men det er langt fra den eneste gaven foreningen har gitt i år.

I juni ga de nemlig 25 klatreseler for barn og ungdom til Gjesåsen Klatrepark, og disse har en verdi på 98.000 kroner. Kjersti Gram Lindstad i klatreparken setter stor pris på gaven.

- Det er litt enklere å invitere skoler og barnehager når vi har klatreseler til alle. Det gjør at folk slipper og vente, og klatreselene vi fikk er alt godt brukt, sier Gram Lindstad.

Sanitetsforeningen mente parken var en god idé fordi det fikk barn og ungdom vekk fra PC-skjermen og ut i naturen.

- Vi støtter barn og unge som er fremtiden. Dette er ideelt i stedet for å sitte hjemme, og her kan de komme seg ut å bruke kroppen, sier Liv Borgen i Åsnes Sanitetsforening.

Foreningen får mange gode søknader, og behandler søknadene løpende.

Bra sommer

Gram Lindstad kan melde om at over 2.500 har besøkt parken siden åpningen, og hun lar seg overraske over hvor mye hyttefolk som har vært innom i sommer.

- Det er mange turister som besøker oss, og jeg er imponert over hvor mange hytteiere det er i området. Vi har hatt besøkende fra Bergen, Trondheim, Engerdal, Gjøvik også videre, sier Gram Lindstad.

Klatreparken holder åpen hver da frem til skolestart, og fra skolestart er det åpent alle helger ut oktober. I tillegg holder parken åpen alle dager i høstferien.