- I fjor var det første gang vi spilte i Våler kirka og det var en fantastisk opplevelse for oss og det er et kjempefint lokale å spille i, sier Anne-Beate Stenstøen.

- Kirka har et orgel ut av en annen verden, i tillegg har vi med oss en organist på et par av numrene. Det samspillet vi får av dansemusikk og orgel vil gi deg en magisk opplevelse, sier Stenstøen.

Det meste av programmet for denne kvelden er nytt, men det er med en låt fra fjorårets konsert. Denne ene låten er den låten hvor vi har et samspill av dansemusikk og orgel.

- Vi spiller jo opp til dans, så mye av sangene er hentet fra danserepertoaret vårt, og det er alt fra rock til ballader. Så man skal ikke se bort ifra at man kan få dansefot i kirka, sier Stenstøen.

Passer for alle

Det blir en sammenhengen konsert fra klokka 19.00 til 20.30. Her vil blant annet Ann Karin Odden og Terje Roaldstveit være vokalister. Konserten passer for alle som liker gammel musikk, men det finnes ingen aldersgrense så lenge du liker folkelig musikk.  

- Elverum Storband har drevet på i snart 15 år, og vi er en gjeng musikere som kommer fra hele Hedmark. Vi spiller først og fremst opp til dans, men spiller også noen konserter. Vi var så heldig å få spille før premieren på «Kongens nei» i høst, sier Stenstøen.

- Billetter kan du kjøpe i døra, det er ikke noe mer formelt enn det. Det koster 200 kroner for voksne og 100 kroner for barn, sier Stenstøen.