• GOD STEMNING: Stemningen var nervøs før kampstart, men de som holdt med United fikk en god start på kampen med tidlig scoring.
  • TAPTE: Liverbirds Solør så at favorittlaget tapte prestisjekampen, men var med og lagde kjempestemning på sportsbaren.

Stian Lauten er leder for Liverbirds Solør og Morten Libekk for Red Army Solør. De var begge imponerte over frammøtet og stemningen!

- Det som gleder meg aller mest, er jo oppmøtet! Det var vel rundt 160-170 som møtte opp, og det er jo dette vi i Liverbirds Solør har jobbet for å få til. Resultatet av kampen er vi selvsagt ikke fornøyd med, vi (Liverpool) produserte nesten ingen ting i 1. omgang. 2. omgang ble spennende, men United dro det lengste strået og det må vi bare leve med, sier Lauten. 

- 60 i kø før dørene ble åpnet!

Det var altså kø før dørene ble åpnet klokka 12.00 på lørdag formiddag!

- Det stod 60 i kø klokka 12.00, førstemann stod i kø fra klokka 11.15 så han stod 45 minutter i kø! Det viser jo også hva vi har fått til her på så kort tid. Jeg vil sitere en Kjellmyra-legende, Jo Inge Sollien: «om ikke alltid Kjellmyra vant kampen, så vant vi alltid festen». Og det lover jeg Red Army Solør at vi i Liverbirds skal bidra til en god fest etterpå uansett, smiler Lauten. 

En noe hes leder for Red Army Solør, Morten Libekk, er strålende fornøyd med både oppmøtet og resultatet. 

- Oppmøtet er jo helt fantastisk! Kø fra før dørene ble åpnet og folk måtte stå ganske tidlig. Her synger vi sammen og står sammen, Liverpool-supportere og United-supportere om hverandre. Det var mye synging fra begge supporterklubber, og en helt fantastisk stemning. Det er nesten for godt til å være sant at vi har fått et så bra sted her på Flisa! sier en strålende fornøyd Libekk. 

- ble helt kjempemessig

At det kommer så mye folk til Doğan's Sportsbar på en lørdag formiddag, sier ganske mye om hva begge supporterklubbene har fått til. 

- Vi i Liverbirds Solør har gjort en god jobb på medlemsdelen og det samarbeidet vi har med Doğan's Sportsbar er kjempeviktig! Dette er jo en sportsbar, men for oss er det fotball som er viktigst og det er nok i stor grad supporterklubbene til Liverpool og Manchester United som vil dra det tyngste lasset her. Dette var jo første gang med dette oppgjøret her, og det ble helt kjempemessig! forteller Lauten. 

Trafikken har vært bra uansett hvilke kamper som har blitt vist på sportsbaren. 

- Konseptet her er så bra med 11 skjermer, og hele stedet er fantastisk fint. Det er passe størrelse på lokalet, det er bra utvalg i forhold til drikkevarer og frammøtet viser jo at dette vil vi ha! sier Libekk. 

- ble litt skjelving i knea

Selve kampen endte med 2-1 seier til Manchester United, og det var i alle fall Libekk fornøyd med. 

- Det finnes jo ikke noe bedre enn å slå Liverpool! Det at vi får denne opplevelsen her på sportsbaren med å slå Liverpool og vi scoret jo 3 mål også - selv om resultatet ble 2-1! Jeg synes United gjennomførte en solid kamp og jeg synes også vi vant fortjent. Vi kontrollerte kampen og jeg synes heller ikke Liverpool var noen trussel i dag. De hadde mye ballbesittelse og mange cornere, men få skudd på mål. Vi hadde dette i lommen, men da det ble 2-1 på selvmål ble det jo litt skjelving i knea, gliser Libekk. 

Lederen for Liverbirds Solør er storsinnet nok til å gratulere konkurrenten med seier. 

- Som «vaksne fælk» vil jeg gratulere med seieren! Jeg er stolt av det vi har fått til sammen, selv om resultatet gjerne skulle vært annerledes. Vi ser uansett helheten her og håper det blir mange oppgjør oss i mellom som dette framover. Gratulerer Libekk, sier Lauten. 

Det er viktig for begge supporterklubbene at folk nå fortsetter å møte opp. 

- Uansett om du holder med Liverpool, Manchester United, Arsenal, Newcastle eller hvem det måtte være, synes jeg vi skal bruke stedet og møte opp. Sportsbaren viser mange kamper og det er viktig at vi møter opp uansett kamp. I dag ser vi hvor bra det er her, det er helt fantastisk - det er helt sjukt! smiler Lauten. 

- fantastisk moro

Begge supporterklubbene har vært viktig for at det faktisk har blitt en sportsbar på Flisa. 

- Dette er fantastisk moro! Det er først og fremst Liverbirds Solør som har dratt i gang dette, og vi i Red Army Solør er heldige som har fått lov til å være med. Vi er veldig takknemlige for det! Det er helt fantastisk at dette har blitt realisert og det er jo en drøm! Det er nesten utenfor min fatteevne at dette har blitt en realitet, men det spørs om det hadde blitt noe hvis ikke begge supporterklubbene hadde betalt tv-lisensen her, sier Libekk. 

Underveis i kampen snakket vi med folk som hadde kommet både fra Karlstad i Sverige og Hamar for å oppleve den gode stemningen på Doğan's Sportsbar. Og de kommer gjerne igjen fikk vi høre!