For tredje gang har Nabo’n i Våler forberedt Vålerdagene, og gjengen ved møteplassen i Våler gleder seg til det som nok er årets travleste helg. På programmet har de fått inn solide artistnavn, og den populære quizen fortsetter også.

- Vi fikk en pangstart med Vålerdagene det første året med bra vær, og det var veldig bra trafikk her i fjor også. Vi har funnet en mal som fungerer for oss, og for oss er det viktig å finne trekkplastre som også kan trekke folk utenfra og hit under Vålerdagene. Anne Nørdsti er et slikt navn, sier Joachim Haug hos Nabo’n.

For fredag kveld kan du nemlig oppleve Anne Nørdsti med band på utescena ved Nabo’n i Våler sentrum. Fra samme scene skal også To You og Supertrubadur Geir spille fredag kveld. Lørdag er det Patentbænd fra Odalen som skal sørge for musikken.

- De har hatt mange spillejobber hos oss nå, og de er veldig populære. Tidligere på dagen lørdag er det Fem om dagen som sørger for musikken hos oss, sier Haug.

Begge dagene har gjengen på Nabo’n planer om å koke ertesuppe som nattmat, og i tillegg serverer de mat på dagtid gjennom fredag og lørdag.

Ettersom det blir satt opp to scener relativt nærme hverandre i sentrum er det viktig at disse koordines.

Derfor vil scenen ved Kinarestaurantent bli satt opp med ryggen mot Nabo’n. På denne måten vil lyden forstyrre minst mulig for de to aktørene.

Karin og Eva skal også i år har motevisning, og denne vil også finne sted på scenen hos Nabo’n.