• INVITERER: Kommunalsjef oppvekst og kultur i Åsnes kommune, Magne Berg, inviterer til gratis konsert med Rita Engebretsen og Tommy Michaelsen.

Åsnes kommune arrangerer altså konsert med Rita Engebretsen og Tommy Michaelsen i Rådhuskinoen mandag 1.oktober, i samarbeid med blant annet Åsnes eldreråd og Åsnes sanitetsforening. 

- Vi inviterer til konsert med «Frem fra glemselen» og det er Rita Engebretsen og Tommy Michaelsen som framfører de kjente sangene. Det er mange kjente og kjære viser, som har fått en ny rennesanse i det siste. Sanitetsforeningen står for litt servering, så det er bare å komme litt før konserten starter klokka 18.00, forteller Magne Berg. 

Alle er velkomne uansett alder

Selv om konserten arrangeres på den internasjonale eldredagen, så er det åpent for alle. 

- Ja, absolutt! Dette er et samarbeid med eldrerådet i kommunen og den «Kulturelle spaserstokken», men det er ikke bare for de som pensjonert seg og oppover - men for alle som liker denne type musikk. Alle er hjertelig velkomne og det er et gratis arrangement, sier Berg. 

Hedmark Fylkeskommune bidrar økonomisk i forbindelse med den «Kulturelle spaserstokken».

-  Vi har jo blitt flinkere på slike arrangementer, fordi vi kan bruke folk som er gode på det de driver med. Det merker folk og når vi stiller med kvalitet, så kommer folk også. Vi ønsker oss selvfølgelig alltid flere besøkende, ettersom konseptet som settes opp er så bra. Nå er det bare å fylle Rådhuskinoen Kulturhus og komme på konsert mandag 1. oktober. Vi har god plass! smiler Berg. 

Gratis konsert

Ettersom det er et gratis arrangement, er det bare å møte opp. 

- Det er ingen form for påmelding eller billetter, så her er det bare å møte opp! Sanitetsforeningen byr på kaffe, kringle og hva det måtte være, så møt opp og prat med folk og ha det sosialt. Så er det inn til en kjempefin konsert, sier Berg.