Det blir en litt annerledes opptreden for Hanne Mette Gunnarsrud lørdag kveld på Bokken. Fra å ha spilt på de store dansefestivalene med tusenvis av publikummere skal hun nå spille for et langt mindre publikum, og det helt alene.

- Dette er vel den første offisielle jobben jeg gjør helt på egenhånd. Jeg er veldig spent, og håper det kommer mye folk. Om dette blir bra kan det jo hende at jeg kan ta på meg flere slike alene-jobber fremover, smiler Hanne Mette Gunnarsrud.

Hun er spent på oppmøtet denne lørdagen. Ettersom Contrazt, Ingemars og Lasse Johansen er på dansebandcruise på DFDS tror hun at mange av de faste danserne er borte. Den bekymringen deler ikke Jan Vidar Lonkemoen på Bokken.

- Hanne Mette trekker mye folk, og vi har ikke plass til mer enn rundt 100 personer hos oss. At det blir folksomt i kveld er jeg ikke redd for, smiler Lonkemoen.

Trubadurkveldene hos Bokken bruker å være populære, og folk fra hele regionen tar turen for å bli med på moroa hos den eneste rene puben i Solør.

- Men naturlig nok har vi flest besøkende fra Braskereidfoss og Våler. Uansett hvor du er fra ønsker jeg deg velkommen til oss i kveld, smiler Lonkemoen.