Det er lek og moro som står i fokus på Kjellmyras fotballskole, og her er det også plass til de som ikke er «superinteressert» i fotball. Det legges opp til både fotballquiz, hoppeslott, hinderløype og fotballtennis.

Det er også egen jentegruppe og keepergruppe, for de litt over 50 deltagerne som skal bruke 3 dager på fotballskole.

Været var også bra på mandag og anlegget på Kjellmyra må være et av de aller fineste i distriktet, så alt lå til rette for fine dager på fotballskole.

- Vi har en økning på 16 deltagere fra i fjor og det er vi godt fornøyd med. Vi har ei jentegruppe som har 6 deltagere, og keepergruppa har 5 deltagere, forteller Karianne Bergersen.

ingen selvfølge med fotball

Fotballskolen pågår fra klokka 09.00 til klokka 14.00 alle 3 dagene.

- Siste dag avslutter vi med grilling og utdeling av diplom. Alle får hver sin t-skjorte, caps, ball, drikkeflaske og bag. Det er også lunsj hver dag, i tillegg til drikke og frukt, sier Linda Merete Lie. 

Det er så mange tilbud for de yngre i dag, at det ikke lenger er noen selvfølge at de starter med fotball.

- Fotballskolen er tenkt som rekruttering, det blir vanskeligere og vanskeligere å få ungene til å starte med fotball, for det er så mange forskjellige tilbud i dag. I tillegg til Kjellmyra-unger, kommer det også deltagere fra Hof, Flisa og Våler, forteller Roy Erik Myrvang, leder i Kjellmyra IL. 

Det var i alle fall ingen tvil om at deltagerne gledet seg til 3 dager med fotballmoro!