Tradisjonsrike Heia hotell har altså vært til salgs siden før jul, men det har foreløpig ikke blitt noen avklaring - tross mange interesserte. 

- Det er mange som har vært innom og vi har hatt mange forespørsler, uten at det foreløpig har blitt noe konkret. De fleste som ikke har kjennskap til denne bransjen, blir nok skremt av hvor mye arbeidsinnsats som kreves. Drift av hotell blir mer en livsstil og hobby, enn «bare en jobb», sier Svein Terje Kynbråten. 

Fortsetter som vanlig

Driften fortsetter inntil videre som vanlig, men denne tiden på året er normalt mer rolig enn ellers. 

- Da vi er ferdig med julebord, går vi ofte inn i en periode som til vanlig er mer rolig. Vi har uansett bra med bookinger framover, både på ukedager og helger. Vi fortsetter driften inntil videre, men det er jo begrenset hvor lenge vi driver hvis det ikke blir noen avklaring rundt salg. Vi har fortsatt en del overnattingsgjester, selv om den delen gikk kraftig ned da det ble hotell på Trafikksenteret, sier Kynbråten. 

Selv har Kynbråten tilbud om andre jobber, men det er noe spesielt med Heia. 

- Jeg har andre jobbtilbud, men det vil være rart den gangen jeg går ut dørene her for siste gang. Det er noe helt spesielt med Heia for meg og noen interessenter har også satt som krav at jeg skulle fortsette. Vi håper fortsatt det blir en løsning, sier Kynbråten.