• STYRTE SHOWET: Konferansierene i år var Marianne Lium Knashaug og Gunnar Birkely.
  • BRA INNTEKT: 5. trinn teller opp pengene de har fått inn, og det kom inn nær 10.000 kroner denne gangen.
  • VILLE SE: Det var mange som tok turen til Jara skole for å se hva elevene hadde forberedt.

Elevene ved Jara skole hadde under tirsdagens formiddagstreff underholdning som de har brukt norsk- og musikktimene til å øve i.

5. til 6. trinn bidro med dans og sang, 3. trinn sang en engelsk sang med litt hjelp av læreren som sto bakerst i salen. Det var også diktlesning om Jara skole som elevene hadde skrevet selv. 1. trinn bidro også med sang og dans. 

- De har vært veldig spente og gruet seg veldig, men de er veldig stolte og glade og synes det er hyggelig å underholde andre. Noen av de sto på scenen for aller første gang i dag, så det er gøy å se utviklingen til elevene, sier rektor Madelaine Thomassen Brand.

Det var også kake- og loddsalg under tirsdagens formiddagstreff. Det er 6. trinn som står for kakebakingen som de har gjort i mat- og helsetimene.

- Hvert år samler vi inn penger som skal gå til veldedighet. Det er viktig at barna lærer at selv om vi har det så bra som vi har det, kan det hende at noen som bor i nærheten ikke har det så bra og trenger hjelp, forteller Thomassen Brand.

Nær 10.000 kroner

I år går en del av pengene fra formiddagstreffen til Kirkens Bymisjon. De fikk inn litt i overkant av 10.000 kroner denne gangen.

- Det er viktig at vi har litt kunst og litteratur, sånn at elevene får en liten pause fra hverdagen, sier Thomassen Brand.

I år var det Gunnar Birkely fra 7. trinn og Marianne Lium Knashaug fra 6. trinn som var konferansierer.

- Det gikk kjempe bra, så var det kjempe gøy. Oppgaven min var å prate høyt og tydelig så alle fikk med seg hva jeg sa, sier Birkely. 

Det var andre gangen Birkely var konferansier, men det var første gangen til Lium Knashaug.

- Jeg syntes det var gøy, og jobben vår er jo å holde forestillingen sammen. De andre årene har jeg vært med på selve underholdningen, men det var veldig gøy å være konferansier også sier Lium Knashaug.