• TATT GODT I MOT: Svein Terje Kynbråten (til venstre) ved Heia Hotell, synes det er kjempetrivelig med Ivar Bakke på samme kjøkken.

Som mange allerede har fått med seg, finner du ikke lenger Ivar Bakke i kjelleren ved Gårdsmatutsalget på Flisa. 

- Samarbeidet med Mellem Gårdsmatutsalg er avsluttet, og jeg har vært på utkikk etter nye lokaler. Jeg snakket med Svein Terje Kynbråten, så nå blir jeg å finne på kjøkkenet på Heia en periode framover. Her ble jeg tatt i mot med åpne armer og det synes jeg er kjempekoselig. Nå slipper jeg å stanse driften, og får levert kaker til de som allerede har bestilt og ønsker å bestille, smiler Ivar Bakke.

Litt endringer

Grunnet flytting til nye lokaler blir det litt endringer i driften også en periode. 

- Foreløpig har jeg dessverre måtte se meg nødt til å kutte ut brød og søtbakst. Som et testprosjekt kommer jeg til å håndkjevle litt wienerbrød, så får vi se hvordan det går. Jeg er uansett fullt operativ på bestillingskaker, bryllupskaker og spesialkaker! De som har bestillinger framover trenger ikke å bekymre seg for det, sier Bakke. 

Den siste tiden har Bakke også hatt utsalg på flere plasser på Flisa. 

- Det blir ikke noe mer brødlevering til Rema 1000, ettersom jeg nå ikke har kapasitet til å lage brød. Jeg har også levert litt forskjellig til Delinas på Flisa Stormarked, det er det dessverre også slutt på. Alt vil nå skje på Heia, så det er bare å ringe og bestille og hente her, sier Bakke.

Skal tilbake til Flisa

Lokaliseringen på Heia er midlertidig, og Bakke jobber fortsatt for en løsning på Flisa. 

- Jeg planlegger et bakeri på Flisa, men hvor lang tid jeg blir på Heia - det kan jeg ikke si noe om. Det kan gå både 1, 2 og 3 måneder her, så får vi se - jeg har i alle fall muligheten til å bli her så lenge. Jeg kan ikke si noe foreløpig om hva jeg planlegger på Flisa, det er fortsatt hemmelig, men jeg kommer garantert tilbake til Flisa i alle fall, lover Ivar Bakke.