Fredag 14. desember arrangerer Flisa Ungdomshus juleverksted i samarbeid med «Med hjerte for Solør». Juleverkstedet er for alle aldre, og starter klokka 18.00.

- Alle som ønsker kan komme for å lage julekort og kranser. Alt som blir laget blir gitt til «Med hjerte for Solør». Verkstedet varer fra klokka 18.00 til 24.00, men er kun åpent for de mellom 13 og 20 år når klokka blir 20.00, sier assisterende leder for Flisa Ungdomshus, Eskild Vika Amundsen. 

Det blir mulighet til å kjøpe grøt som ungdomshuset stiller med. I tillegg stiller Flisa Ungdomshus med materialer til julekort-, pepperkakehus- og julepyntlaging.

- Vi ønsker et tettere samarbeid med befolkningen i Solør, og vise det at ungdomshuset er et bra sted å dra til. Vi ønsker at folk skal tenke på de som ikke har alt, og kanskje jula kan bli hakke bedre med et julekort, sier Vika Amundsen.

Det koster 10 kroner for å komme inn, men å lage julekort er helt gratis. Vika Amundsen forteller at har du ikke muligheten til å møte, men ønsker å bidra, så ligger Spleis-linken til «Med hjerte for Solør» ute på deres nettside. 

- Det starter klokka 18.00 og er åpent for alle fram til 20.00. Etter dette er det vanlig klubbkveld, og alle mellom 13 og 20 år er velkomne, sier Vika Amundsen.