Fra 1. juli har Flisa Stadion endret navn til SolørRadioen Arena. Skiltingen er nå på plass, og idrettslaget og SolørRadioen ser frem til samarbeidet som nå har startet.

- Etter at nyheten ble kjent har jeg bare fått positive tilbakemeldinger. Dette styrker oss, og det styrker idrettslaget, sier Bjørn-Martin Brandett, i SolørRadioen.

Arenaen omfatter hele uteområdet ved Bjørkheim, og ikke bare selve gressmatta.

- Jeg synes det er utrolig spennende, og vi gleder oss veldig til å samarbeide med Bjørn-Martin og SolørRadioen. Avtalen er både viktig og stor for oss. Dette gir oss muligheten til å profilere arrangementene som skjer hos oss enda mer, gjennom hele året, sier Tore Huuse Øwre, leder i Flisa Allianseidrettslag.

Stor markedsføringspakke

I tillegg til bidrag i kroner og øre, innebærer også avtalen også en betydelig markedsføringspakke. Idrettslaget og SolørRadioen skal også samarbeide om ett felles årlig event, i form av en fest.

- Vi vet at både Bjørn-Martin og SolørRadioen har gode tradisjoner i forhold til det å arrangere noe. Vi stiller med mannskap, mens han arrangerer og skaffer musikk og underholdning. Jeg har god tro på gode arrangementer som gir inntekter til idrettslaget, men som også bidrar med noe positivt til bygda, forklarer Øwre.

I tillegg til avtalen med Flisa AIL, samarbeider SolørRadioen tett også med andre idrettslag i Solør. 

- For eksempel sponser vi håndballen i Grue, fotballen på Braskereidfoss, fotballen på Kjellmyra og en del rallycross-utøvere. Men dette er helt klart den største avtalen, og det er jo hit flest i Solør sokner også, sier Brandett.