• UNG OG LOVENDE: Keeper Andreas Smedplass, er bare 15 år - men nærmer seg offisiell debut på A-laget.

I vårkampen vant Flisa 3-2 på Gjemselund, men vinnermålet kom på overtid og kampen var jevn. Det var kaptein Sigvart Lunder som kriget inn vinnermålet.

Hva er status på nest siste trening før lørdag?

- Jeg synes det ser bra ut, i dag har vi fått kjørt ei god økt 11 mot 11 og fått jobbet med struktur. Vi fikk noen gode svar, vi har en skadefri tropp og er veldig klare til kampen på lørdag. Det er stor konkurranse om plassene på laget nå, så det kan fort bli endringer på posisjoner, sier Aasen.

Laget er altså ikke tatt ut, det er fortsatt muligheter til å vise seg fram?

Ja, vi må bruke siste økt på torsdag til å se på guttene, og alle vet hvordan vi skal spille. Det handler om hvilke spillere som passer best, vi må bruke de "rette" spillerne og da kan det alltids bli noen overraskelser i laguttaket. Det ser i alle fall bra ut, og da er det så stor konkurranse om plassene - blir det også mye større trykk på trening. Det er bare å brøyte seg plass, så slipper man å sitte på innbytterbenken, oppfordrer Flisa-treneren.

unormalt mange på trening

På onsdagens trening var det 22-23 spillere på trening, det har ikke vært normalen på Flisa-treninger i år.

- Det er gledelig med så mange på trening, vi har et samarbeid med Kjellmyra og de hadde med 6 på treninga i kveld. Vi hadde til og med 4 på sidelinja da vi spilte 11 mot 11! Dette er veien å gå hvis et lag skal utvikle seg, da må du ha noen økter der du får kjørt kamplignende økter. Alt handler om kamp, det har vært litt av min ide, at alt vi gjør av øvelser er knyttet opp mot kamp, forteller Aasen.

Nå er det KIL 2 på lørdag, hva slags forventer lag du at de kommer med?

- Det er alltid vanskelig å vite hva slags lag 2'er lagene kommer med, det kan komme en miks mellom gammelt og ungt, det kan komme et ungt lag og det kan komme mange A-spillere. Sannsynlig kommer de med et tilnærmet juniorlag, men de juniorspillerne som kommer, de går stort sett på NTG alle sammen. De har 9 fotballøkter i uka pluss kamp, de er voldsomt godt trent. De har stor løpskraft, de er raske og gode med ball. De har også svakheter, men hvis vi slipper oss ned - kommer vi til å tape. Vi har uansett stor respekt for våre motstandere, smiler Aasen.

Men dere forventer å vinne?

Vi forventer ALLTID å vinne, uansett motstand. Da vi møtte KIL A her (i NM), så forventet vi også å vinne, selv om vi tapte 0-1 til slutt. Møter vi Real Madrid, skal vi i alle vinne i 2 minutt, det er slik mentaliteten skal være, samme hvem som kommer hit. Vi går 100% for seier, smiler Aasen.