• MÅ TRENE MER: Ny Flisa-trener, Kristen Ommang-Engen, forteller at de må trene mer.

Flisa fikk sist helg en etterlengtet opptur med seier mot Lokomotiv Oslo, men på lørdag ble det for mange personlige feil og «enkle» baklengsmål.

Etter å ha ligget under 3-0 ved pause, var egentlig kampen allerede kjørt. Korsvoll scoret også to mål i andre omgang, og vant til slutt med 5-0. 

Nyansatt Flisa-trener, Kristen Ommang-Engen, sier at nå må Flisa hjem og trene mer.

- Spillemessig har vi mye mer ball i dag og er med i kampen mellom begge 16 meterne. Vi får ofte spilt fri, men vi gir bort mål og det må vi rette opp med en gang, forteller Ommang-Engen.

- gundersen ut med strekk

Ikke nok med at baklengsmålene rant inn i 1. omgang, men Tore Andreas Gundersen måtte også ut med strekk allerede etter 30 minutter.

- Vi er også altfor tannløse siste tredjedel av banen! Tore Andreas Gundersen måtte ut med strekk etter en halvtime. Det er også flere som spiller med sykdom, noe som gjør at det blir en tyngre dag enn det hadde behøvd å være, forklarer Ommang-Engen.

Etter 4 kamper, står nå Flisa med 1 seier og 3 tap. Målforskjellen er stygge 2-12. Det må bedres i begge ender av banen, skal det blir flere poeng framover.

- Vi må hjem og trene mer, for å stå bedre rustet fremover, sier Flisa-trener Kristen Ommang-Engen.

Neste sjanse er førstkommende lørdag, da kommer hardtsatsende Valdres på besøk til SolørRadioen Arena. Valdres ligger på 4. plass på tabellen, med 2-1-1 og 7 poeng.