Jevnaker ligger nest sist på tabellen, men har hatt en bedre høstsesong, selv om det har blitt få poeng.

Flisa-trener Stian Aasen, har analysert forrige kamp mot Sander, hvor det til slutt ble 5-2 seier:

- Totalt sett synes jeg vi vinner komfortabelt. I løpet av 90 minutter hadde vi veldig trykk på Sander, vi hadde vel 80-20 i ballbesittelse. I 2.omgang skapte vi mange store målsjanser, og vi burde vunnet med enda større sifre. Men det ble faktisk litt nerve i kampen, det var fordi enkelte av våre spillere ikke var "helt til stede" og vi ga bort 2 mål. Sander ledet faktisk 2 ganger, men vi snudde det rett før pause og etter det var jeg aldri bekymret for seieren. Det som var bra med kampen, var at spillerne taklet å ligge under 1-2, de fokuserte på arbeidsoppgavene og ble aldri stresset. Samtidig var det moro å se at alle innbytterne som fikk spille, faktisk gjorde en forskjell da de kom inn og fikk vise seg fram. Det vitner om at vi nå har en bra stall, sier en fornøyd Aasen.

jevnaker neste

På lørdag er det ny bortekamp, denne gang mot Jevnaker som ligger nest sist på tabellen. De har ennå ikke vunnet på hjemmebane.

- Det blir en litt samme type kamp som mot Sander, kampen skal også spilles på gras og der har ikke vi vært spesielt gode på i år. Vi skal trene på grasbana på Kjellmyra denne uka, for vi må være godt forberedt til denne kampen. Jevnaker har spilt jevne kamper i høst, de taper med 1 og 2 mål. Skedsmo vant 2-1, FUVO vant 2-0, så det er jevne kamper. Det er ikke bare å "spasere inn" 3 poeng mot Jevnaker heller, vi må fokusere på jobben vi skal gjøre, og vi kommer til å gjøre noen bytter i startoppstillingen. Vi kommer til å sette innpå noen sultne spillere, som er best når vi møter denne type motstander. Men det blir litt som forrige kamp, vi har alt å tape, de har alt å vinne. Men vi skal uansett være gode nok til å ta 3 poeng, og det må vi også. Avdelingen vår er så jevn og tøff, at vi må plukke poeng på poeng, for å være sikre på en topp-5 plassering for å beholde plassen etter omlegging av serien. Og det SKAL vi klare, sier en innbitt Flisa-trener.

På spørsmål om hvor mange poeng til Flisa må ha, for å beholde plassen, svarer Aasen:

- Vi har igjen 7 kamper medregnet Jevnaker på lørdag, tar vi 7-9 poeng til, er jeg ganske sikker på at vi klarer det. Men vi fokuserer på at vi tar kamp for kamp, så får vi telle opp til slutt. Men vi ønsker selvsagt å gjøre det best mulig, og vi jobber for å vinne serien! Nå er det kun fokus på Jevnaker.

Kampen spilles lørdag klokka 16.00.