• KAPTEIN OG MÅLSCORER: Bjørn Erik Krogh Gerson scoret mål, men det holdt ikke til poeng mot Eidsvold Turn.

Flisa stilte uten trener Kristen Ommang-Engen, som var fraværende grunnet sykdom i nær familie. Spillende hjelpetrener Rene Eriksen ledet kampen i Ommang-Engens fravær.

Flisa stilte med følgende lag:

Andreas Smedplass, Ole Kristian Myhre - Bjørn Erik Krogh Gerson (kapt) - Numan Øzdemir - Kristian Skolegården, Erlend Karlsen - Andreas Håbakk - Simen Nordnes - René Eriksen (gult kort),  Simen Stølen og Andreas Lundgren (Latkovic fra 64).

På benken: Jonas Aurland, Simen Midtsundstad og Strahinja Latkovic

Flisa kom tidlig under 2-0, og kaptein Bjørn Erik Krogh Gerson forteller dette om kampen:

- Vi spiller en kamp som ble preget av varmen. Begge lag gikk ut høyt, men det holdt i 20 min, og Eidsvold Turn kom ut av den perioden med en 2-0 ledelse. Det første mål kom etter et straffespark, og det andre etter en stikker og avslutning i nærmeste hjørne, sier Krogh Gerson.

- scorer enkelt på åpent mål

Etter to kjappe scoringer hadde Eidsvold Turn mye ball, og Flisa la seg lavt.

- Så får vi en scoring av undertegnende etter 31 minutter. En bakromspasning blir spilt på en ledig Andreas Håbakk som skyter i stanga, og jeg scorer enkelt på åpent mål, sier Krogh Gerson.

I andre omgang ble det mye balltrilling og lavt tempo i varmen.

- Ut av ingenting slår vi en ball som blir stussa av Håbakk gjennom til Strahinja Latkovic, som scorer enkelt. Men rett etter scorer Eidsvoll på et langskudd, da hadde det gått 70 minutter. Vi prøver og kjemper resten av kampen for en utligning, men det holdt ikke i dag, forteller Krogh Gerson.

Det endte dessverre med 3-2 tap for 2. kamp på rad.

- Laget gjør nok engang en solid jobb mot et topp lag, men skal vi hevde oss over midten må vi ta poeng i de to 3-2 kampene vi har spilt nå! I de to neste kampene skal det bli 6 poeng hjemme mot Gjøvik-Lyn og Redalen, lover kaptein Bjørn Erik Krogh Gerson.