Lørdag var det klart for hjemmekamp mellom Flisa og Jevnaker, på Flisa stadion. Etter 2-0 til pause, fortsatte Flisa å rundspille bortelaget. Til tross for 2 mål før pause, er ikke trener Stian Aasen, fornøyd med første omgang. 

- Jeg synes vi spiller en førsteomgang som ikke er bra nok. Spillerne gjør en jobb som ikke er god nok. Det tok vi opp i pausen. Det er viktig at de utfører det vi er blir enige om på forhånd, men det er bare snakk noen detaljer, som vi ønsker å rette opp, sier Aasen til iSolør.no. 

BEDRE ANDRE OMGANG

Han er imidlertid langt mer fornøyd med laget i andre omgang, som gir et godt grunnlag frem mot neste kamp mot Lillestrøm 2. 

- Laget hever seg i andre omgang og vi rundspiller dem, men skal vi ta poeng mot Lillestrøm 2, neste kamp må vi opp på et helt annet nivå. Her mener jeg både de defensive og de offensivene fasene. Lillestrøm kommer til å stille med flere Tippeliga-spillere, og det blir en stor utfordring, forteller han. 

Tore Andreas Gundersen og Peder Bye Foss, scoret to mål hver, mens Renè Eriksen, satte det femte. Så langt i sesongen har Flisa vunnet 7 av 7 kamper og sikret seg 21 poeng. Det gjør laget historisk. 

HISTORISK SEIERSREKKE

- Det er vi strålende fornøyde med. Grunnen er at klubben, trenerapparatet og spillerne har jobbet bra. Jeg har med meg Vegard Midtsundstad og Jørn Ole Korslund på trenersiden, som gjør en kanonjobb, forklarer Aasen.  

Fakta

Flisas lag:

Helland, Moberg, Krogh, Lunder, Ommang-Engen, Eriksen, Nordnes, Karlsen, Håbakk, Bye Foss og Gundersen 

Myhre 35 min for Moberg
Mergim 35 min for Håbakk
Svenneby 30 min for Nordnes 
Fjeld 20 min for Bye Foss
Nygård Eggen 20 min for Eriksen